aerocool olan daha iyi gibi duruyor aslında mirage 12 liteHocam merhaba rgb takıntınız yoksa aşağıdaki fan sizi yeteri kadar tatmin edecektir. 4 pin pst bağlantısı ile fanları birbirine bağlayarak kontrol sağlayabilirsiniz. Rpm aralığı geniş cmf si güzel bir ürün.
![]()
Arctic BioniX F120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00092A) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
ACFAN00092A-icgorsel Teknik Özellikler EAN 4895213700108 Fan Yapısı FDB ( Fluid Dynamic Bearing ) Fan Devri 200 - 1800 RPM Fan Kanat Rengi Siyah Fan Devir Kontrol PWM Ağırlık 129 Gram Ses Seviyesi 0.5 Sone Boyutlar 120*120*27mm Gerilim / Akım Değeri...www.teknobiyotik.com
Daha uygun fiyatlı arıyorsan ben aşağıdaki fanları kullanıyorum 53 cmf si var ben memnunum.
![]()
Arctic F12 PWM, 120mm 4Pin PWM, 1350 RPM, Siyah Kanat Siyah Çerçeve Kasa Fanı (AR-ACFAN00203A) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
LONG SERVICE LIFE The Fluid Dynamic Bearing comes with an oil capsule that avoids lubricant leakage. Thus this bearing is as quiet as a sleeve bearing but comes with a significantly higher service life PERFECT CASE FAN REGULATION WITH PWM The PWM function allows the motherboard to...www.teknobiyotik.com