Corsair Carbide Spec-Delta RGB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar ;
Corsair Carbide Spec-Delta RGB kasam için "MSI MAG CORELIQUID 280R ARGB 280mm" İşlemci Sıvı Soğutucu almayı düşünüyorum yalnız sıvı soğutucuyu öne değilde üste takmak istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucu tam net bir bilgi edinemedim sizce üste takılabilir mi veya ön tarafına takmamda herhangi bir performans kayıbı olur mu üst kısma göre?
yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
Öncelikli olarak kasanızın modelini markanın web sitesinde aratarak ayrıntılı özelliklerinizi öğrenip kaç mm radyatör destekliyor olduğunu öğrenebilirsiniz.
kasanızın üst tarafına takmanız size sirkulasyon açısınan fayda sağlıyacaktır. ön tarafa takmanızın veya üst tarafa takmanızın arasında büyük farklar olmayacaktır.

KS

MCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler Berat.
Kasa Özelliklerinde 240 mm ye kadar desteklendiği söyleniyor fakat izlediğim kasa inceleme videolarında 280mm desteklediğini söyleyenlerde var bu yüzden acaba 280mm kullanan var mıdır diye öğrenmek istedim. Çünkü bazı kasaların 240mm desteklemesine rağmen rahatlıkla 280mm takıldığını duyduğum için sormak istedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Corsair Carbide Spec-Delta RGB

Kasanızın sitesindeki bilgilerde https://www.corsair.com/us/en/Categ...ing-Case-—-Black/p/CC-9011166-WW#tab-overview , 120mm, 140mm, 240mm, 280mm, 360mm radyatör desteğinin olduğu yazıyor.

Bu destek ürünün sitesinde aşağıdaki gibi belirtilmiş. Özetle kasa üst kısmında 280mm radyatör kullanamazsınız.
Ekran-Al-nt-s.png

Üst panelde 14cm fan için ekstra vida montaj deliklerinin 12cm fan montajının tam tersi 2cm kadar daha geniş olması gerekir. 280mm radyatör 2 adet 14cm fan ile bu boyutu alıyor. Yani genişlik bakımından vida deliklerini kendiniz açmanız gerekir ki matkap ile delerek kasa metal sacını bunu yapabilirsiniz. Oda kasa üzerinde 2cm genişlik için pay varsa mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri