Corsair Gaming K55 Mi Redragon K512 Shiva Mı?

ötenazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Redragon K512 önereceğim çünkü ışıklandırması gayet yüksek ve renkler canlı tabi ki aşırı kaliteli bir RGB görünümü ve çok fazla animasyonu var diyemem ama fiyatına göre gayet yeterli bence. Makro tuşları yakın olduğu için ilk başlarda alışmakta zorlanabilirsin ama zamanla alışırsın. Buradan da yazılımını indirebilirsin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
K55 kullanıyorum ve öneririm. Redragon iyi bir marka ama bu ürün 100% iyi bir ürün diyemem. Ben eğer benzer fiyatlara yada az yukarısına K55 bulursanız alın derim.

KS

emirhan-ozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
K55 kullanıyorum ve öneririm. Redragon iyi bir marka ama bu ürün 100% iyi bir ürün diyemem. Ben eğer benzer fiyatlara yada az yukarısına K55 bulursanız alın derim.

rica etsem yazılım desteğinden biraz bahseder misiniz? renklendirmeyi geçtim hatta, sadece şunu merak ediyorum macro tuşları atması çeşitli mi? tuşların arasına ms felan eklenebiliyor mu veya macro tuşuna bastığımda yazı felan ekleyebiliyor muyum?

ötenazi' Alıntı:
Redragon K512 önereceğim çünkü ışıklandırması gayet yüksek ve renkler canlı tabi ki aşırı kaliteli bir RGB görünümü ve çok fazla animasyonu var diyemem ama fiyatına göre gayet yeterli bence. Makro tuşları yakın olduğu için ilk başlarda alışmakta zorlanabilirsin ama zamanla alışırsın. Buradan da yazılımını indirebilirsin.

siz kullanıyor musunuz bu klavyeyi? redragon'un yazılımda merak ettiğim şey logitech g213'teki gibi macro tuşlarına yazı vs. atamak. o çeşitlilik var mı? tuş basma süresini vs. ayarlamak gibi şeyler...

scorpion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam redragon fsp alt markasımı ayrı bir marka mı var mı bilginiz

ötenazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hayır ben bu klavyeyi kullanmıyorum. Bu video'nun 7:00 dakikasını açın yazılımını gösteriyor. Anlamadığınız yer olursa sorun bende yardımcı olayım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
scorpion' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

hocam redragon fsp alt markasımı ayrı bir marka mı var mı bilginiz
Eastern Times Technology adında bir şirketin markasıymış. Bende bakmamıştım iyi bir marka olduğunu biliyordum sadece kendi sitesinde yazıyor bu bilgi. 1996 yılı kuruluşlu bir firma.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri