Bu ikisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?
İşlemci: Intel i5 13400f
İşlemci: Intel i5 13400f
Son düzenleme:
iki ürün de tierlistlerde a klasmanda fakat fiyartları onemlıBu ikisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?
iki ürün de tierlistlerde a klasmanda fakat fiyartları onemlı
Deepcool lt720 öneririm.
4bın vereceksen lt720 almanı tavsıye ederım tasarım olarak en sık olanı bana goreLS720 4000, LS720 SE 3200 , LE720 2800
arasındaki fark ne acaba?
Corsair 4000tl.
Hepsiburada da şuan 3500 olmuş LS720
lt720 ile ls720 arasında performans farkı nedir ? olmuşken rgbli olsun ve 3 fanlı olsun diye düşünüyorum da4bın vereceksen lt720 almanı tavsıye ederım tasarım olarak en sık olanı bana gore
![]()
DeepCool LT720 WH RGB LED 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 WH RGB LED 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LT720 RGB 360mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ek olarak soyle bır sey de var belkı ılgını ceker ben cok yakısıklı buluyorum
![]()
DeepCool ASSASSIN IV 140 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool ASSASSIN IV 140 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyat
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
ek olarak bunu da alabılırsın param cebımde kalsın dersen. baya ındırıme gırmıs fıyatı super
kalıte ve performans olarak cok yakınlar zaten tasarım farkı var diyebılırım. sitesinde modellere gırıp tech specs kısmından cok detaylı baktıgımda cok ufak tefek farklar var. ıkisi de aynı klasmanda gibi.lt720 ile ls720 arasında performans farkı nedir ? olmuşken rgbli olsun ve 3 fanlı olsun diye düşünüyorum da
Bir de bu ortalama kac derece fark ettirir?kalıte ve performans olarak cok yakınlar zaten tasarım farkı var diyebılırım. sitesinde modellere gırıp tech specs kısmından cok detaylı baktıgımda cok ufak tefek farklar var. ıkisi de aynı klasmanda gibi.
paylastıgım ıd coolıngın 2 fanlı modelını ryzen 5600 ıle kullanıyorum yazın 60 kısın 50 dereceyı gecmıyor degerler. cok ıyı ve sessız bır urun. onu da tavsıye ederım cok guzel ındırıme gırmıs.
ucu de tahmını oyunlarda 50 55 derecelerde gezer diye dusunuyorumBir de bu ortalama kac derece fark ettirir?
O kadar dusuyorsa cok iyi.. sistemi yeni topladim oyle 2 dk oyuna giriyorum ultra ayarlarda islemci hemen 80e cikiyor. İnternette vaktim stok fanla 90 95 gören varucu de tahmını oyunlarda 50 55 derecelerde gezer diye dusunuyorum
Tekrardan selamLs720 varken h150 de neymiş ki ne ola![]()
LS720 ile LS720 SE arasında performans farkı var mı ?Ls720 varken h150 de neymiş ki ne ola![]()
Yok pompa yapısı farkı varLS720 ile LS720 SE arasında performans farkı var mı ?
hangisinin pompası daha dayanıklıYok pompa yapısı farkı var
dayanıklılıktada fark yoksa se alıp geçeyim diyorumhangisinin pompası daha dayanıklı
Fark yok görünüşe göre seçim yapabilirsinizhangisinin pompası daha dayanıklı
dayanıklılıktada fark yoksa se alıp geçeyim diyorum
görünüşte aynı duruyor. Aynı performansta daha ucuz ve kaliteli varsa onu da değerlendirebilirim.Fark yok görünüşe göre seçim yapabilirsiniz