Öneri Corsair H150 360Mm Vs Deepcool Ls720

Sıvı soğutuculardan hangisini tercih ederdiniz? Neden?

• Kullanılan toplam oy
    6
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
65W TDP islemci icin 360 aio gerektiginden cok fazla kaliyor. Madem 7k islemciye vericektin ustune de 4 5 lira sogutucuya vercektin, 13600k ve ortalama bir sogutma tercih etseydiniz keske.

Stok sogutucu ile 80 derece ortalama bir rakam. 90 95 derecelerde performans kaybi yasaniyor zaten.

120mm sivi sogutma bile yeterli olur.
80 derece oyuna girdigimde yasaniyor yani biraz oynasam 90 95i gorecek duruma geliyor. Simdilik bu islemci yeterli olur ilerde degistiririm ihtiyacim olursa. Ls720 ile ls720 se arasinda kaldim suan

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Sen bilirsin, tercih ve para senin sonucta. 120mm aldigin sivi sogutma ile oyunda 65 derece civarinda olur. Gayet iyi bir rakam bu da. Cebinde kalan paraya ssd alirsin, oyun alirsin

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
tamamdır ls720 siparişini verdim. yardımlarınız için çok teşekkür ederim

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Sen bilirsin, tercih ve para senin sonucta. 120mm aldigin sivi sogutma ile oyunda 65 derece civarinda olur. Gayet iyi bir rakam bu da. Cebinde kalan paraya ssd alirsin, oyun alirsin
sıvı soğutmayı aldım kurdum fakat fan maximumda çalışıyor. fanlardan gelen kabloyu CPU ORT soketine yani asus anakartın sağ üstüne taktım. armoury crate üzerinden ayar yapsanda aynı sesi çıkartıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri