Corsair Hs55 Surround Vs Razer Blackshark V2 X

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Corsair hs55 Surround ve razer blackshark v2 x arasında kaldım. Mikrofonu temiz ses versin ve 7.1 özelliği olsun istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Şöyle söyleyeyim, ikiside güzel fakat razer 7.1 yazılımı sayesinde yönleri ayırt etmede daha rahat ettirir. Corsair ise daha yüksek ses sunar. Ek olarak razer sesleri daha net verir.
Ben olsam amacım müzik ise corsair oyun ise razer alırdım

KS

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Şöyle söyleyeyim, ikiside güzel fakat razer 7.1 yazılımı sayesinde yönleri ayırt etmede daha rahat ettirir. Corsair ise daha yüksek ses sunar. Ek olarak razer sesleri daha net verir.
Ben olsam amacım müzik ise corsair oyun ise razer alırdım
Müzik dinlemiyorum. Ceative marka ses sistemim var. Önemli olan Warzone, Csgo gibi oyunlarda yer yön tahmini ve discordda net temiz bir şekilde sesi karşı tarafa iletmesi. Zaten çok yüksek seslerde müzik dinleyemiyorum.YouTube da bir kaç inceleme videosunda Corsair mikrofonu sanki daha pürüzsüz gibi geldi o yüzden sormak istedim. Bir de GamePower Fujin 7.1 var. Onunda mikrofonu dikkatimi çekti. Kanalda da incelemesi yayınlandı ama o fiyatlara çıkıp da GamePower markasına para vermek de çok akıl karı değil gibi. 😃

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri