- Tepki
- 2
Sizce başlıkta belirttiğim kulaklık alınır mı yada onun gibi başka hangi kulaklık alınır
Bütçe belirtebilir misiniz ?Sizce başlıkta belirttiğim kulaklık alınır mı yada onun gibi başka hangi kulaklık alınır
2500-3000Tl arasıBütçe belirtebilir misiniz ?
Hocam az da olsa kozmetiğe önem veriyorum ama bunuda not aldımF/P oranı iyidir ve mikrofonu oldukça başarılı ama ben olsam aynı paraya HyperX Cloud Flight S 7.1 Wireless - 2.080 TL bu ürünü alırdım.
Alternatif ürün bakarım ama İtopya firmasındaki HS80 Wireles ürünü 2.169 TL ve birde bu HyperX ürünü var 3000 TL civarlarına kadar önerebileceğim kablosuz iyi ürün olarak. Logitech G733 vs. önermem ben.Hocam az da olsa kozmetiğe önem veriyorum ama bunuda not aldım
Teşekkür ederim hocam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-04430100-R3M1 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
Logitech PRO X Kablosuz 7.1 Surround Gaming Kulaklık (981-000907)
BLUE VOICE teknolojisi, gürültüyü, sıkıştırma ve yayılmayı azaltmak, sesinizin daha zengin, daha net ve daha profesyonel çıkmasını sağlamak için size gerçek zamanlı ses filtreleri sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Logitech G G733 Kablosuz RGB 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Mavi (981-000943)
LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi, size 29+ saat pil ömrü ve 20 metreye kadar güvenilir kablosuz özgürlük sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Asus ROG Strix Fusion Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Fusion Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix Fusion Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Zaten bütün ekipmanlarım razer bu ürün indirime girse alacağım bunun indirime girmesini bekleyeceğim gailbaRazer BlackShark V2 Pro Rainbow Six Siege Edition Kablosuz - 2.999 TL - Tema giydirmeli ama başarılı modeldir buda önerimdir.
R6 çok oynadığım için kulaklığa aşık oldumRazer BlackShark V2 Pro Rainbow Six Siege Edition Kablosuz - 2.999 TL - Tema giydirmeli ama başarılı modeldir buda önerimdir.
Piyasada 4000 TL zaten ve şuan indirimde.Zaten bütün ekipmanlarım razer bu ürün indirime girse alacağım bunun indirime girmesini bekleyeceğim gailba
Bu indirimli hali ise bunu almam zor sanırım corsair hs80 alacağım hem mikrofon iyi hemde valorant tarzı bi oyun oynamak için yeterli gailbaPiyasada 4000 TL zaten ve şuan indirimde.![]()
son kez bir şey daha soracağım hyperx cloud 2 wireless alınabilir mi çünkü çoğu yayıncı e sporcu bu kulaklığı kullanıyorPiyasada 4000 TL zaten ve şuan indirimde.![]()
Ben önermiyorum ama kötü üründe diyemem.son kez bir şey daha soracağım hyperx cloud 2 wireless alınabilir mi çünkü çoğu yayıncı e sporcu bu kulaklığı kullanıyor
Ben gailba corsair hs80 alacağım umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında da kötü ürün olacağını pek zannetmiyorumBen önermiyorum ama kötü üründe diyemem.
10 üzerinde 7.5 puan veririm ses kalitesine. Mikrofonunaysa 8.5 veririm. Bence başarılı bir model ve fiyatı artmadan alın çünkü piyasa çok saçmalamaya başladı. HS80 Wireless modeli 1900-2000 TL arasındayken şimdi aynı fiyat bandına kablolu modeli satılıyor. Bir tek itopya firmasında 2000 TL küsür hala Wireless modeli yoksa diğer sitelerde 3000 TL fiyatı geçti ürün.Ben gailba corsair hs80 alacağım umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında da kötü ürün olacağını pek zannetmiyorum
Memnun musunuz?Ben gailba corsair hs80 alacağım umarım pişman olmam ama bu fiyat bandında da kötü ürün olacağını pek zannetmiyorum