Corsair Hs80 Max Alınır Mı?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
merhaba, başlıktaki ürünü beğendim ve özellikleri tam istediğim gibi kullanan arkadaşlar var mı tavsiyeleri nelerdir iyi kötü yanları vb.?

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Onu incelemedim bilgim yok.
Az karşılaştırdım da hs80 max in sürücüleri daha büyük ses kalitesi de benzermiş zaten mikrofon olarakda hs80 serisi baya övülüyor pek mikrofonla işim olmasa da, benim için verdiği ses önemli

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Alınır güzel kulaklık.
bugün elime ulaştı harika ürün, pasif gürültü engellemesi yok gibi sadece kumaş olduğu için sanırım, dolby atmos vb. açıyorum müzikler oyunlar daha gerçekçi hoş geliyor kulağa mikrofonu da övüldüğü kadar varmış

Mexrows

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bugün elime ulaştı harika ürün, pasif gürültü engellemesi yok gibi sadece kumaş olduğu için sanırım, dolby atmos vb. açıyorum müzikler oyunlar daha gerçekçi hoş geliyor kulağa mikrofonu da övüldüğü kadar varmış
Selam. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız hala kullanıyorsanız? Ben de almayı düşünüyorum. Herkesin kafasına düzgün oturmuyor diye okumuştum. Rahat mı kulaklık?

KS

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Selam. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız hala kullanıyorsanız? Ben de almayı düşünüyorum. Herkesin kafasına düzgün oturmuyor diye okumuştum. Rahat mı kulaklık?
Kulaklığı her gün günde 3-4 saat kullanıyorum, pil 1 hafta civarı gidiyor, kafama tam ve gayet rahat oturuyor eski ds502 kulaklığımdan da daha rahat hatta ama kafanız fazla büyükse tam oturmaz orta ve küçük kafa boyutları için daha uygun, tek yaşadığım sorun arada bi bağlantı sorunu oluyor bt açıp bağlıyorum sonra kapatıyorum felan 2-3 dakikada çözüyorum aldığımdan beri 4-5 kez yaşadım bunu, mikrofonu da gayet iyi bence hâlen alınır

Ekli dosyalar

• IMG_1434.png
    IMG_1434.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 18

Mexrows

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Kulaklığı her gün günde 3-4 saat kullanıyorum, pil 1 hafta civarı gidiyor, kafama tam ve gayet rahat oturuyor eski ds502 kulaklığımdan da daha rahat hatta ama kafanız fazla büyükse tam oturmaz orta ve küçük kafa boyutları için daha uygun, tek yaşadığım sorun arada bi bağlantı sorunu oluyor bt açıp bağlıyorum sonra kapatıyorum felan 2-3 dakikada çözüyorum aldığımdan beri 4-5 kez yaşadım bunu, mikrofonu da gayet iyi bence hâlen alınır
Teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri