- Tepki
- 0
Yeni hazır sistem aldim ama bu kasanın içinde Egzoz Fanı yok. Bu kasaya uyumlu fp fan önerir misiniz.Rgb olması gerekli değil hava akışını düzgün şekilde sağlasın yeterli.
Yeni hazır sistem aldim ama bu kasanın içinde Egzoz Fanı yok. Bu kasaya uyumlu fp fan önerir misiniz.Rgb olması gerekli değil hava akışını düzgün şekilde sağlasın yeterli.
corsair spec delta fanı takabilirsiniz hocam rgb olması güzel ve corsair olmus olur eğer marka aynı olsun isterseniz veya sıvı soğutma yapıp onu egzoz olarak kullanabilirsinizYeni hazır sistem aldim ama bu kasanın içinde Egzoz Fanı yok. Bu kasaya uyumlu fp fan önerir misiniz.Rgb olması gerekli değil hava akışını düzgün şekilde sağlasın yeterli.
![]()
Arctic F12 AR-ACFAN00203A 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic F12 AR-ACFAN00203A 12 cm Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic F12 AR-ACFAN00203A 12 cm Kasa Fanı özelliklerini incele, 509,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...MI2YbZi4yY_QIVQfBRCh15RgpsEAQYASABEgI9w_D_BwE hocam sıvı soğutma düşünmüyorum. Bu arada bu fandan mı bahsediyorsunuz benim aldığım kasanın içindeki fanlarla uyumluluk gösterir mi?corsair spec delta fanı takabilirsiniz hocam rgb olması güzel ve corsair olmus olur eğer marka aynı olsun isterseniz veya sıvı soğutma yapıp onu egzoz olarak kullanabilirsiniz
Arctic fanları çok sesli değildirhocam bazıları sesli ya da yavaş dönüyor demiş çok güvenemedim ya bir sıkıntı çıkarır mı?