Corsair Icue 220T Egzoz Fanı Öneri

kiralgeliyo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yeni hazır sistem aldim ama bu kasanın içinde Egzoz Fanı yok. Bu kasaya uyumlu fp fan önerir misiniz.Rgb olması gerekli değil hava akışını düzgün şekilde sağlasın yeterli.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Yeni hazır sistem aldim ama bu kasanın içinde Egzoz Fanı yok. Bu kasaya uyumlu fp fan önerir misiniz.Rgb olması gerekli değil hava akışını düzgün şekilde sağlasın yeterli.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
corsair spec delta fanı takabilirsiniz hocam rgb olması güzel ve corsair olmus olur eğer marka aynı olsun isterseniz veya sıvı soğutma yapıp onu egzoz olarak kullanabilirsiniz

KS

kiralgeliyo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam bazıları sesli ya da yavaş dönüyor demiş çok güvenemedim ya bir sıkıntı çıkarır mı?​

corsair spec delta fanı takabilirsiniz hocam rgb olması güzel ve corsair olmus olur eğer marka aynı olsun isterseniz veya sıvı soğutma yapıp onu egzoz olarak kullanabilirsiniz
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...MI2YbZi4yY_QIVQfBRCh15RgpsEAQYASABEgI9w_D_BwE hocam sıvı soğutma düşünmüyorum. Bu arada bu fandan mı bahsediyorsunuz benim aldığım kasanın içindeki fanlarla uyumluluk gösterir mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri