Tek alırsan Anakartında RGB girişi yok direk molexden güç alırsın sabit renk döngüsü olur hızı hep max olurMerhabalar ben Corsair İCUE SP120 Elite alıcam ve benim anakartımda soketleri varmı hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz anakart modeli msi h310m pro-vdh plus
Merhabalar ben Corsair İCUE SP120 Elite alıcam ve benim anakartımda soketleri varmı hiç bilmiyorum yardımcı olurmusunuz anakart modeli msi h310m pro-vdh plus
3 Set olarak alıcam kontrolcü geliyormuş zaten olur öyle diyorsun?Fanları 3 lü veya 2 li set alıyorsan yanında icue rgb kontrolcüyle geliyor, anakarta USB den bağlanıyor, kendi icue yazılımı ile kontrol ediyorsun. Anakartında rgb giriş olup olmaması önemli değil!
Alacağın yere almadan önce sorabilirsin.3 Set olarak alıcam kontrolcü geliyormuş zaten olur öyle diyorsun?
3 Set olarak alıcam kontrolcü geliyormuş zaten olur öyle diyorsun?
Alacağın firmadan link atarsan bakalım, kesin olsun.
![]()
CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan (3 lü Paket + Fan Kontrolcülü) | ITOPYA
CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan (3 lü Paket + Fan Kontrolcülü) En iyi fiyat seçenekleri ile CO-9050137-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan (3 lü Paket + Fan Kontrolcülü) | ITOPYA
CORSAIR iCUE SP120 RGB ELITE 120mm Fan (3 lü Paket + Fan Kontrolcülü) En iyi fiyat seçenekleri ile CO-9050137-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet biliyorum dediğini(3 lü Paket + Fan Kontrolcülü)
diyor hocam zaten.
USB çoklayıcı var onu kullanırımŞunu da ekliyim, sizin anakartta bir tane usb soket var. Genelde o girişe kasanın ön usb kablosu takılı olur. Yani ya usb çoklayıcı almanız gerekir ya da kasa önündeki usb leri feda edeceksiniz..