Corsair Rgb Kontrolcü Sorunu

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba,

Bu hafta içerisinde yeni bir Corsair kasa aldım. Mevcut kasamdaki her parçayı hiç bir değişiklik yapmadan yeni kasaya aktardım ancak işlemci fanım ile ilgili bir sıkıntı oluştu. İşlemci fanı olarak Dark x126 model hava soğutucu kullanıyorum ve çıkışı 5V 3pin. Ancak corsairin rgb kontrol ünitesinde girişler 4 pin ve resimdeki gibi. Bu kablo için çevirici aradım ama Türkiye'de böyle bir kablo yok gibi. Sadece aliexpress'te var görünüyor. Bu şekilde bir kabloyu Türkiye'de temin edebileceğim bir yer var mı?

Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_12.jpg
    Screenshot_12.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 9

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Merhaba,

Bu hafta içerisinde yeni bir Corsair kasa aldım. Mevcut kasamdaki her parçayı hiç bir değişiklik yapmadan yeni kasaya aktardım ancak işlemci fanım ile ilgili bir sıkıntı oluştu. İşlemci fanı olarak Dark x126 model hava soğutucu kullanıyorum ve çıkışı 5V 3pin. Ancak corsairin rgb kontrol ünitesinde girişler 4 pin ve resimdeki gibi. Bu kablo için çevirici aradım ama Türkiye'de böyle bir kablo yok gibi. Sadece aliexpress'te var görünüyor. Bu şekilde bir kabloyu Türkiye'de temin edebileceğim bir yer var mı?

Teşekkürler
trde bende bulamadım 4 to 3 var hep herhalde sadece aliexpress bangood

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Merhaba,

Teşekkürler

Resimdeki kabloyu anakartında ki Rgb girişine takabilirsin.

KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Ekli dosyalar

• Screenshot_13.jpg
    Screenshot_13.jpg
    12.5 KB · Görüntüleme: 7

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Aynı sorun bende de var. Aynı kasayı kullanıyorum anakart argb girişim yok. Şimdilik argb kablom boşta rgb siz kullanıyorum soğutucumu. Ürünü aldığım yere yazdım. Rgb çoklayıcı almanız gerekiyor dedi. Dediği rgb çoklayıcı da 350-400 lira. Soğutucu 600 lira :(

KS

Cizu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Aynı sorun bende de var. Aynı kasayı kullanıyorum anakart argb girişim yok. Şimdilik argb kablom boşta rgb siz kullanıyorum soğutucumu. Ürünü aldığım yere yazdım. Rgb çoklayıcı almanız gerekiyor dedi. Dediği rgb çoklayıcı da 350-400 lira. Soğutucu 600 lira :(

Aliexpressten bunu almak daha mantıklı o zaman

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bir ucu erkek bir ucu dişi 3 jumper kablo ile çalışır sorun olmaz bence.
+Argb tarafına biraz kalın kalabilir denemek lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri