Yaklaşık 2-3 saattir kullanıyorum ilk deneyimlerimi yazmak istedim. Kutu olarak çok sağlam bir kutuda geliyor. Görüşünü çok güzel ve benim kafama tam olarak oturdu. Kulaklık %33 doluluk şarj oranında geldi. İlk denemem de cidden ses seviyesini kaliteli olduğunu anladım ses kesinlikle tatmin eder ( beni fazlasıyla etti ). 7.1 özelliği ile FPS oyunlarında çok rahat ses kasabiliyorsunuz nokta atışı bile yapabilirsiniz yani. Eğer baslı şarkı seviyor iseniz Driver'ından kendiniz ayarlayabiliyorsunuz ( Youtubede 1 tane videosu var ona bakabilirsiniz ben ses sitemleri ile uğraştığım için kendim yaptım ). İlk baslı şarkı açtığımda kulağımda titreme yaşadım bildiğiniz kulaklık titriyor ( çok abartmadan ) bas olarak beni çok tatmin etti. Kulaklığın mesafesi olarak güzel bir çekim gücü var odamdan mutfağa gitmeme rağmen hiç bir kesinti yaşamadan sesler gelmeye devam ediyor. İlk deneyiyim olarak bunları söyleyebilirim dezavantajı olarak sadece kulaklık pedleri kumaş toz biraz tutabilir harici bir dezavantaj söylemek için erken. Fiyatına değer mi diye sorarsanız değer. Umarım almayı düşünenler için açıklayıcı olmuştur.