uzaylakna Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Haz 2023 Mesajlar 66 Tepki 3 4 Kas 2023 #1 Yazılımı yükledim fakat renkleri değiştiremiyorum sadece sarı yanıyor uygulamasından değiştiremiyorum kullanan veya bilen var mı ?
Yazılımı yükledim fakat renkleri değiştiremiyorum sadece sarı yanıyor uygulamasından değiştiremiyorum kullanan veya bilen var mı ?
Ukhozi Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 20 Eyl 2022 Mesajlar 108 Tepki 13 4 Kas 2023 #2 Renk modu tarzı bir şey olması lazım. Home'a basınca çıkması lazım, çıkmıyor mu?
KS uzaylakna Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Haz 2023 Mesajlar 66 Tepki 3 4 Kas 2023 Konu Sahibi #3 Ajan094' Alıntı: Renk modu tarzı bir şey olması lazım. Home'a basınca çıkması lazım, çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam renk yerini zaten buldum hatta yazılımdan tıklıyorum seçiliyor da fakat kulaklıkta renk değişmiyor sorun o
Ajan094' Alıntı: Renk modu tarzı bir şey olması lazım. Home'a basınca çıkması lazım, çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hocam renk yerini zaten buldum hatta yazılımdan tıklıyorum seçiliyor da fakat kulaklıkta renk değişmiyor sorun o