Corsair Void Elite Wireless Çınlama Problemi

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Merhaba arkadaşlar,

Corsair Void Elite Wireless kullanan bir arkadaş varsa ayar konusunda yardımcı olabilir mi rica etsem?

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Merhabalar, nasıl bir ayara ihtiyacınız var yazın yardımcı olalım.

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
İcue yazılımı üzerinde bir sıkıntınız varsa yardımcı olabilirim. Ben de kullanıyorum.
hocam dip ses mi oluyor bilmiyorum ama müzik falan açtıgımda arkadan bi çınlama sesi geliyor ve ek olarak dışarıya çok ses veriyor genel bir ayara ihtiyacım var discord üzerinden ekran açsam bana yardımcı olabilir misiniz

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
hocam dip ses mi oluyor bilmiyorum ama müzik falan açtıgımda arkadan bi çınlama sesi geliyor ve ek olarak dışarıya çok ses veriyor genel bir ayara ihtiyacım var discord üzerinden ekran açsam bana yardımcı olabilir misiniz
Çınlama dip ses gibi duruyor o kulaklığın kronik sorunu

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
icue sildiğimde düzeldi ama ayarları nasıl yapıcaz böyle :)
Bu durum pek çok kişide böyle maalesef. ICUE yazılımını silince çoğu sorun düzeliyor. Kaç yıldır hala stabil çalışmıyor uygulama. Ya böyle kullanacaksınız ya da çınlamayı kabulleneceksiniz. Size önerim önce satın aldığınız arkadaşa iade etmeyi teklif edin. Eğer kabul etmezse şu şekilde kullanın, çünkü genelde böyle kullanıyor. == ICUE problemi olan insanlar genelde ICUE yazılımını hiç kullanmıyor. Farklı bir ekolayzır uygulamasıyla kullanın. Sorununuz büyük ölçüde çözülecektir. ==

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Bu durum pek çok kişide böyle maalesef. ICUE yazılımını silince çoğu sorun düzeliyor. Kaç yıldır hala stabil çalışmıyor uygulama. Ya böyle kullanacaksınız ya da çınlamayı kabulleneceksiniz. Size önerim önce satın aldığınız arkadaşa iade etmeyi teklif edin. Eğer kabul etmezse şu şekilde kullanın, çünkü genelde böyle kullanıyor. == ICUE problemi olan insanlar genelde ICUE yazılımını hiç kullanmıyor. Farklı bir ekolayzır uygulamasıyla kullanın. Sorununuz büyük ölçüde çözülecektir. ==
İade etsem ne alıcam ki hocam bu şekil kabullendim :)

KS

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
sizde herhangi problem var mı nasıl kullanıyosunuz

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
sizde herhangi problem var mı nasıl kullanıyosunuz
Bende Void Elite Wireless yok Corsair Virtuoso var. Şimdiye kadar herhangi bir problemle yaşamadım. Stabil çalışıyor ama dip ses yaşayanlar varmış internette denk gelmedim değil. Tek problemim şu: bendeki model beyaz olduğu için dışı leke yapıyor. Alalı da çok olmadı. Yakında Amazon'a değişim için soracağım bakalım ne diyecekler. Onun dışında herhangi bir sıkıntım yok :)

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bende de var.Rgb modları arasında geçiş yapınca ses seviyesi değişiyor onu deneyebilirsiniz.Şarjdayken kullanımda da artıyor hatta kullanılamayacak seviyede.

kerem.sercan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
bende Corsair Void Elite Wireless var ama ne bir dip ses nede bir problem yaşıyorum 2 hafta önce indirim ile aldım şaşırtıcıdır ki mikrofonu bile güzel çalışmakta

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
uygulama olmadan kullandıgımda nasıl bir dezavantajım olur hocam peki
Ekolayzır ayarı yapamazsınız, bağlantı ayarında sıkıntı yaşayabilirsiniz, kulaklığınızın şarjını göremeyebilirsiniz, bağlantı problemleri yaşayabilirsiniz, mikrofon problemi yaşayabilirsiniz, kısacası bu açık uçlu bir soru. Benim size birincil tavsiyem iade edin ve aynı model veya başka model bir kulaklığa yönelin orası size kalmış. İkincil çözüm ise internetteki güzel ekolayzır uygulamalarını kullanabilirsiniz. Bkz. EqualizerPro.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri