dediğiniz kullaklı bu sanırım incelemeden bakıp.karar alabilirsinizArkadaşlar sizce bu kulaklık 500 liraya alınır mı fakat 2.el
Alınır hocam güzel kulaklık. Garantisi var mıydı faturası vs kaç yılında alınmış birde. Alırken mikrofon testi yüksek seslerde ve basli seslerde test edin ince sesleri de herşeyi deneyerek anlarsınız zaten. Bir sıkıntı yoksa sonradan da sorun çıkarma ihtimali azArkadaşlar sizce bu kulaklık 500 liraya alınır mı fakat 2.el
kablolusunu kullanıyorum 1.5 yıldır hiç sorun yaşamadım, dip ses sorunları vardı onu da bir şekilde hallettim şu an 10 numara kulaklıkArkadaşlar sizce bu kulaklık 500 liraya alınır mı fakat 2.el
Garantisi yok hocam pazarlıkla 450 ye anlasicam gibi ses kalitesi mikrafonu sağlam iyiAlınır hocam güzel kulaklık. Garantisi var mıydı faturası vs kaç yılında alınmış birde. Alırken mikrofon testi yüksek seslerde ve basli seslerde test edin ince sesleri de herşeyi deneyerek anlarsınız zaten. Bir sıkıntı yoksa sonradan da sorun çıkarma ihtimali
450 alınır cok iyi fiyat.Garantisi yok hocam pazarlıkla 450 ye anlasicam gibi ses kalitesi mikrafonu sağlam iyi