Corsair Void RGB Elite Wireless Mikrofon Sorunu!

mertcanburak71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ;

Corsair Void RGB Elite Wireless Kulaklık satın aldım ve kullanmaya başladım ilk deneyimlerim güzeldi çok bahsedilen dip ses sorunu'da şimdiye kadar yaşamadım şükür.
Fakat DC'de arkadaşlarla sohbet ederken fark ettiğim durum mikrofondan sesin az gitmesi oldu ses anlaşılıyor fakat az ve boğuk gibi gidiyor net ve canlı değil bu durum ilk olarak güncel son ıcue sürüm ile yaşamıştık sonra bunu sildim ve eski cihazlar için icue yükledim tekrar denedik ve bi tık düzeldiğini ama yine tam tatmin edici olmadığını belirttiler.

Forumda bir arkadaş otomatik driver güncelleme kapatmamı ve driver kaldırıp ıcue kendi driver yüklemesi sonucu bu durumun düzelebileceğini söyledi bunu öğlen deneyeceğim , bunun haricinde bu sorunu yaşayıp çözümleyen dostlarım varsa buraya paylaşabilirler mi birde bu kulaklık adına tatmin edici equalizer ayarlarınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Methefor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: Corsair Void RGB Elite Wireless Mikrofon Sorunu!

Harici bir program kullanıyor musunuz peki ? (Voicemeeter gibi)

KS

mertcanburak71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Corsair Void RGB Elite Wireless Mikrofon Sorunu!

Methefor' Alıntı:
Harici bir program kullanıyor musunuz peki ? (Voicemeeter gibi)

Voicemeeter çok eskiden beri yüklü fakat kullanmıyorum sadece yüklü haliyle duruyor.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225

Hocam bazen aradığımız problemler çok basit şeylerle çözülebiliyor.

Size önerim Discord'da konuşurken sol tarafta dalga işaretiyle gösterilen gürültü azaltma özelliğini kapatıp tekrar deneyin.

Ben de bir Corsair Virtuoso kullanıcısıyım. Bende sadece gülünce ses gitmiyordu karşıya.  Bu özelliği kapatarak düzelttim. Düzelmezse başka çözümler deneriz.

KS

mertcanburak71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

s4lly' Alıntı:
Hocam bazen aradığımız problemler çok basit şeylerle çözülebiliyor.

Size önerim Discord'da konuşurken sol tarafta dalga işaretiyle gösterilen gürültü azaltma özelliğini kapatıp tekrar deneyin.

Ben de bir Corsair Virtuoso kullanıcısıyım. Bende sadece gülünce ses gitmiyordu karşıya.  Bu özelliği kapatarak düzelttim. Düzelmezse başka çözümler deneriz.

Kapat açtım yaptım fakat değişen birşey olmadı hocam bu kulaklıkta mikrofonda bu tarz sorunlar olabiliyormuş 1 2 tavsiye var onları deneyeceğim .

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225

Peki, siz o tavsiyeleri uygulayın. Olmaz ise tekrardan yazın. Sizi çözüme kavuşturmadan bırakmayalım.  :shy:

KS

mertcanburak71

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

s4lly' Alıntı:
Peki, siz o tavsiyeleri uygulayın. Olmaz ise tekrardan yazın. Sizi çözüme kavuşturmadan bırakmayalım.  :shy:

Driver sildim windows güncelleme kapattım tekrar icue kurdum kendi otomatik yükledi sanırım tam anlayamadım fakat bu seferde son sürüm eco çalışmıyor seside tam deneyemedim eski sürüm icue indiriyorum eco orada çalırşa sese'de bakacağım driverlar icue mi yükledi windows mu yükledi anlamadım windows oto güncellemeleride kapattım ama bilmiyorum karıştı şuan ortalık :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri