Cougar Airface Pro 850W Iyimi ?

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yeni kasa ve PSU alıcam bu model iyimi 7300tl şuan
Anakart: MSI B550M PRO-VDH
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
RAM: 32 GB (2×16 GB) Hikvision DDR4 3200 MHz CL16
Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ Radeon RX 6800 16 GB
Depolama: Samsung 970 PRO NVMe M.2 SSD
bu sistemle uyumlumu ayrıca içindeki psu:

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
tükendi görünüyor. kasa alacaksan kasayla beraber geliyorsa tabi ayrı konu. tam nokta atışı psu tier listinde göremedim ama benzer modeller genelde B tier.

listede cougar kısmına bakarsan uzak durman gereken cougar modelleri belli. yüksek ihtimal bu psu onlardan değil.

bazı seçeneklerde bronz olarak listelenip bazılarında gold denmiş. cougar'ın sitesinde gex pro modeli var bu modeli tam olarak cougar resmi sitesinde bulamadım. bence olur bu.

alternatif istersen şunada bir bak:

(enazından tam resmi linkini bulabildim, gold,atx 3.1 pcie 5.1,modüler)

KS

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
tükendi görünüyor. kasa alacaksan kasayla beraber geliyorsa tabi ayrı konu. tam nokta atışı psu tier listinde göremedim ama benzer modeller genelde B tier.

listede cougar kısmına bakarsan uzak durman gereken cougar modelleri belli. yüksek ihtimal bu psu onlardan değil.

bazı seçeneklerde bronz olarak listelenip bazılarında gold denmiş. cougar'ın sitesinde gex pro modeli var bu modeli tam olarak cougar resmi sitesinde bulamadım. bence olur bu.

(enazından tam resmi linkini bulabildim, gold,atx 3.1,modüler)

Hocam sipariş ettim ben kasayı konuyu açtıktan sonra kötü bir PSU değil dimi

(enazından tam resmi linkini bulabildim, gold,atx 3.1 pcie 5.1,modüler)

Kasa ile beraber psu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
- B TİER
- Nippon Chemi-Con, Nichicon kapasitörler

- DWPH marka120mm hydraulic bearing fan

KS

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yok o zahmete değmez. 2. elde satarken zarar da edeceksin hiç gerek yok. İade seçeneğin varsa olabilir.
Kasa ile beraber geliyo iade yok eğer kötü bir PSU değilse değiştirmem ama birşey sorucam rtx 5070 içinden çıkan 12vhpwr kablosunu başka ekran kartında kullansam olurmu ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri