Counter Strike 2 Kapanma Sorunu

Leolasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar CS2 ye girdiğimde rekabetçi modda beni sürekli oyundan atıyor. Nedenini anlayamadım o yüzden buraya yazmaya geldim bilen biri vardır mutlaka.
sistemimde, amd rx570 8gb, Ryzen 5 5600x,16gb ram, 500watt psu bulunuyor kasma yok oyunumda ama sürekli oyundan atıyor nedeni nedir?

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyun Beta aşamasında böyle problemler yaşanabilir belki de sadece sana özgü bir durum değildir yani çok takılma.

KS

Leolasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sürekli atıyor ama sorun inşallah betadan dolayıdır. 1 maçta 5 6 defa atıyor.

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sürekli atıyor ama sorun inşallah betadan dolayıdır. 1 maçta 5 6 defa atıyor.
Sen genede Windows güncelleştirmelerini ve Ekran kartı driver güncelleştirmelerini yap bir de öyle dene bakalım atacak mı eğer atarsa oyunun Beta sürümünden çıkmasını bekle bu arada normal CSGO da atıyor mu?

KS

Leolasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sen genede Windows güncelleştirmelerini ve Ekran kartı driver güncelleştirmelerini yap bir de öyle dene bakalım atacak mı eğer atarsa oyunun Beta sürümünden çıkmasını bekle bu arada normal CSGO da atıyor mu?
hayır normal csgo da atmıyor hepsi güncel driverların.

KS

Leolasss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnşallah dediğin gibidir dostum. Ama sürekli atması gerçekten can sıkıcı oyunu oynayamıyor güncel sürüm geldiğinde denerim o zaman.

rasadwest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İnşallah dediğin gibidir dostum. Ama sürekli atması gerçekten can sıkıcı oyunu oynayamıyor güncel sürüm geldiğinde denerim o zaman.
Merhaba cs2 beta çıkandan 4 defa 7 günlük ban yedim şu sorun yüzündən, oyun şuan tam sürüm, hala aynı durum. Sen çöze bildin mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri