Smoke mekaniği ve görsel düzenlemeleri ilk etapda çok fark ettiriyor daha fazla değişiklikler olacaktır.
Smok işine alışmak biraz zaman alacakSmoke mekaniği ve görsel düzenlemeleri ilk etapda çok fark ettiriyor daha fazla değişiklikler olacaktır.
Tam bir FPS katili gibi gözüküyor hocamBence kotu olmuş eski smoke mekaniği daha iyidi grafik olarakda eğer videodaki gibiyse çok bir farklılık yok
Bombanın ucundan yavaş yavaş yayılsa etrafa güzel olur ama dediği gibi sis bombası patlıyor bir andaSmoke u bomba ile dağıtmak güzelmiş ama yinede açılma animasyonu beni tatmin etmedi gerçekçi gelmedi
Source 2 öncesi : Sis içinden nasıl vurdun hilesin.Beklenti oldukça yukarılarda. İstediği kadar oyun mükemmel olsun eşleşme sistemini ve hack problemini çözmedikleri sürece boş
grafiğe çok dikkat etmemişsin ama baya baya değişiklik var hocam, yenilenme gözle görülüyor zaten komple değiştirseler saçma olurdu.Bence kotu olmuş eski smoke mekaniği daha iyidi grafik olarakda eğer videodaki gibiyse çok bir farklılık yok
Mekanik anlaminda demek istemedim demek istediğim smoke gerçekçi olmamış csgo daki gibi yavaş çıkıp dağılsa sonra mermiler ile açılsa daha gerçekçi daha iyi olurdugrafiğe çok dikkat etmemişsin ama baya baya değişiklik var hocam, yenilenme gözle görülüyor zaten komple değiştirseler saçma olurdu.
Smoke olayı da bence oyuna renk katan bi mekaniklerden biri olacak gibi görünüyor, ben sevdim.
kanka oyunlarda gerçekçilik niye arıyorsun kiMekanik anlaminda demek istemedim demek istediğim smoke gerçekçi olmamış csgo daki gibi yavaş çıkıp dağılsa sonra mermiler ile açılsa daha gerçekçi daha iyi olurdu
Csgo da gerçekçilik aramanın sebebi başka extra bir olayı yok valorant gibi skill kullanabiliyormusun? Rainbow gibi etraf ile etkileşime geçebiliyormusun? Fortnite gibi yapı yapabiliyormusun? Ne arama lazım csgo da anlamadım gerçekçilik aramam çok normalkanka oyunlarda gerçekçilik niye arıyorsun ki
bence gelmeden bilemeyiz, senin dediğin olay zaten 10 senedir cs go'da var olan mekanik adamlar da bunun farkındadır ve e sporu falan bile etkilicek bi mekanikten bahsediyoruz hepsini düşünmüşlerdir sen merak etme, bence olumlu dönüşler olacaktır ve daha bi eğlence katar gibime geliyor.Csgo da gerçekçilik aramanın sebebi başka extra bir olayı yok valorant gibi skill kullanabiliyormusun? Rainbow gibi etraf ile etkileşime geçebiliyormusun? Fortnite gibi yapı yapabiliyormusun? Ne arama lazım csgo da anlamadım gerçekçilik aramam çok normal
smoke gereksiz yere çok op olan bi bombaydı bana göre ben 2014'ten beri oynayan biriyim cs go'yu en yüksek kümeyide gördüm, değişmesi daha iyi oldubence gelmeden bilemeyiz, senin dediğin olay zaten 10 senedir cs go'da var olan mekanik adamlar da bunun farkındadır ve e sporu falan bile etkilicek bi mekanikten bahsediyoruz hepsini düşünmüşlerdir sen merak etme, bence olumlu dönüşler olacaktır ve daha bi eğlence katar gibime geliyor.