Counter-Strike 2 Trailer Toplan !

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
efsaneya silahlar zeus falan değismis hele smoke olayını gercekten bayıldım

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bence kotu olmuş eski smoke mekaniği daha iyidi grafik olarakda eğer videodaki gibiyse çok bir farklılık yok

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Buralar karışır. Smoke olayı bence çok iyi. Son görüntüde AK47 biraz daha M4 misali ateş etmiş ki bu da iyi bence.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Smoke u bomba ile dağıtmak güzelmiş ama yinede açılma animasyonu beni tatmin etmedi gerçekçi gelmedi

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Beklenti oldukça yukarılarda. İstediği kadar oyun mükemmel olsun eşleşme sistemini ve hack problemini çözmedikleri sürece boş

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
RTX CS GO LETS GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

KS

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Beklenti oldukça yukarılarda. İstediği kadar oyun mükemmel olsun eşleşme sistemini ve hack problemini çözmedikleri sürece boş
Source 2 öncesi : Sis içinden nasıl vurdun hilesin.
Source 2 sonrası : Sis içinden tarayınca sis dağıldı gördüm seni.

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Bence kotu olmuş eski smoke mekaniği daha iyidi grafik olarakda eğer videodaki gibiyse çok bir farklılık yok
grafiğe çok dikkat etmemişsin ama baya baya değişiklik var hocam, yenilenme gözle görülüyor zaten komple değiştirseler saçma olurdu.
Smoke olayı da bence oyuna renk katan bi mekaniklerden biri olacak gibi görünüyor, ben sevdim.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
grafiğe çok dikkat etmemişsin ama baya baya değişiklik var hocam, yenilenme gözle görülüyor zaten komple değiştirseler saçma olurdu.
Smoke olayı da bence oyuna renk katan bi mekaniklerden biri olacak gibi görünüyor, ben sevdim.
Mekanik anlaminda demek istemedim demek istediğim smoke gerçekçi olmamış csgo daki gibi yavaş çıkıp dağılsa sonra mermiler ile açılsa daha gerçekçi daha iyi olurdu

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Mekanik anlaminda demek istemedim demek istediğim smoke gerçekçi olmamış csgo daki gibi yavaş çıkıp dağılsa sonra mermiler ile açılsa daha gerçekçi daha iyi olurdu
kanka oyunlarda gerçekçilik niye arıyorsun ki

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
eğer bunlar gerçekleşir ise çok büyük olay yaratır gibime geliyor

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
kanka oyunlarda gerçekçilik niye arıyorsun ki
Csgo da gerçekçilik aramanın sebebi başka extra bir olayı yok valorant gibi skill kullanabiliyormusun? Rainbow gibi etraf ile etkileşime geçebiliyormusun? Fortnite gibi yapı yapabiliyormusun? Ne arama lazım csgo da anlamadım gerçekçilik aramam çok normal

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Csgo da gerçekçilik aramanın sebebi başka extra bir olayı yok valorant gibi skill kullanabiliyormusun? Rainbow gibi etraf ile etkileşime geçebiliyormusun? Fortnite gibi yapı yapabiliyormusun? Ne arama lazım csgo da anlamadım gerçekçilik aramam çok normal
bence gelmeden bilemeyiz, senin dediğin olay zaten 10 senedir cs go'da var olan mekanik adamlar da bunun farkındadır ve e sporu falan bile etkilicek bi mekanikten bahsediyoruz hepsini düşünmüşlerdir sen merak etme, bence olumlu dönüşler olacaktır ve daha bi eğlence katar gibime geliyor.

bence gelmeden bilemeyiz, senin dediğin olay zaten 10 senedir cs go'da var olan mekanik adamlar da bunun farkındadır ve e sporu falan bile etkilicek bi mekanikten bahsediyoruz hepsini düşünmüşlerdir sen merak etme, bence olumlu dönüşler olacaktır ve daha bi eğlence katar gibime geliyor.
smoke gereksiz yere çok op olan bi bombaydı bana göre ben 2014'ten beri oynayan biriyim cs go'yu en yüksek kümeyide gördüm, değişmesi daha iyi oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri