Soru Counter-Strike Steam Den Kalkabilir Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar, söylentilere göre CSGO2 Steam üzerinden Türkiye geneline kaldıracağını belirtmişler. ''Kasa açılımı kumara giriyor diyor'' Sizce kalkar mi? Oyun sizin düşünceleriniz nelerdir.?

raynex00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar,

Hayırlı geçeler ilk önce arkadaşlar, söylentilere göre CSGO2 Steam üzerinden Türkiye geneline kaldıracağını belirtmişler. ''Kasa açılımı kumara giriyor diyor'' Sizce kalkar mi? Oyun sizin düşünceleriniz nelerdir.?
kalksa bi gram üzülmem hatta sevinirim hem hileciler hem toxic türk oyuncular oyun şuan bok çukuru sırf kasa alabilmek için haftada 1 kere giriyorum o olmasa direkt sileceğim oyunlardan bitanesi

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
kalksa bi gram üzülmem hatta sevinirim hem hileciler hem toxic türk oyuncular oyun şuan bok çukuru sırf kasa alabilmek için haftada 1 kere giriyorum o olmasa direkt sileceğim oyunlardan bitanesi
Oynadığım da bana hiç Toxic veya Hileciye denk gelmedim. Hepsi de kazanmak için oynuyor oyunu ağa.

raynex00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oynadığım da bana hiç Toxic veya Hileciye denk gelmedim. Hepsi de kazanmak için oynuyor oyunu ağa.
kanka faceit oynuyorsan tabi öyle tabi premium aldığın sürece onun dışında yeni oyuncuysan buz dağının daha görünen kısmını görüyorsundur.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,239
kanka faceit oynuyorsan tabi öyle tabi premium aldığın sürece onun dışında yeni oyuncuysan buz dağının daha görünen kısmını görüyorsundur.
Yani çok iyi değilim, bi maçta 30-35 vuruyorum. Daha iyi olanlar da var benden daha “Üstçavuş 15” deyim gidecek çok yolum var.

raynex00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani çok iyi değilim, bi maçta 30-35 vuruyorum. Daha iyi olanlar da var benden daha “Üstçavuş 15” deyim gidecek çok yolum var.
Üst çavuş 15 oyunun seviyesi onu 40 rakamına ulaştırınca rozet alıyorsun asıl olay rank sistemi seçkin ve ayrı maplerde 10 maç üzeri kazanırsan sana sılver1 ve global ranklarına ulaştıyor yeni olduğun belli hocam daha dur ileride aykırsın nasıl bir oyun olduğunu.

Racoon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

550 saatim var, 5 tane falan hile gördüm seçkinde. 1 tanesi de maçta ban yedi zaten. Türklerin çoğu toxic ve troll. En çok Dust 2'de oluyorlar. Oyun aslında gayet iyi, toxic kullanıcı her online oyunda illa ki olacak, online oyunlarda toxic olmasa şaşırırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri