c diskindeki kullanıcı kısmında bulununan masaüstü klasörünü c diskini rahatlaması için d ye taşımak istedim normalde yapmam gereken ilk başta 1 klasör açıp d'ye orayı taşıma hedefi göstermem lazımdı ama ben klasör açmayı unuttum ve d` diski komple masaüstü oldu oraya attıgım şey masaüstüne gelıyor sıldıgım şey masaustunden gıdıyor oyun yada program kurarken artık d ye yüklüyordum yüklenenler masaüstüne gidiyor ve geri c ye taşıyım dedım
"D:\System Volume ınformatıon" altındakı normal alt dizinlerinin listesi oluşturulamadı.
Erişim engellendi."
bu yazı karşıma cıkıyor nereye taşımak istersem istiyim bu yazı gelıyor bunu yaparken bişey denedim kendı yetkılerımı aldım 1.5 saat uğraş sonucunda gizli yönetıcıyı çalıştırıp guvenlı moddan yetkı verdım sonra wındowsu sıfırladım sonra araştırmama rağmen birşey bulamadım inşallah bir çözümü vardır çok uğraştırdı beni
"D:\System Volume ınformatıon" altındakı normal alt dizinlerinin listesi oluşturulamadı.
Erişim engellendi."
bu yazı karşıma cıkıyor nereye taşımak istersem istiyim bu yazı gelıyor bunu yaparken bişey denedim kendı yetkılerımı aldım 1.5 saat uğraş sonucunda gizli yönetıcıyı çalıştırıp guvenlı moddan yetkı verdım sonra wındowsu sıfırladım sonra araştırmama rağmen birşey bulamadım inşallah bir çözümü vardır çok uğraştırdı beni