hayır herhaldewindows kurulumu aldın
bilgisiyarciya gittim ürün bozuk dedi Windows kurarken kabul etmemiş kurmuyo dedi vatan iade kabul edermifreedos muhtemelen, windows kurman gerekiyor
anakart bir şey dedi tam bilmiyorumnesi bozukmuş
sebep ne olabilir hocam ya valla ne yapacağımı bilmiyorum bugün geldi paketinden açtım kurdum düğmeye bastım ilk cpu ışığı yandı sonra tekrar kapatıp açtım bu seferde biosa gidiyo hep sonra bilgisiyarciya götürdüm bozuk dedi sence bozukmudur ssd demi sıkıntı varbence kendin bir usb windows hazırlyıp denemelisin
hocam bir sorum daha olacak bu kablolamalar doğru demi cpu kablosunun 2si giriyor 2 si dışarıdasanmıyorum freedos olduğu için sistem yok içinde, kendin windows kurmaya çalış
hocam bilgisayarcı Windows kurarken ekran takılı kalmış gitmemiş kurmuyormuş bende anlamadim sorun nekiHocam sorun şu üründe yüklü bir sistem yok ve sistem başlayamadı için boşa atıyor anakarta herhangi sorun olsaydı zaten görüntü gelmezdi veya pc bios ekranında donardı
öyle bir şey olsa kurulum ekranı sürekli giderdihocam bilgisayarcı Windows kurarken ekran takılı kalmış gitmemiş kurmuyormuş bende anlamadim sorun neki
hocam maalesef yok telefondan Windows 10 hazırlayabilirmiyim flaşabaşka pir pc varsa windows 11 ve ya 10 ne kullanacaksan onun isosunu indir, rufus ile yazdır sonrada sistemini kur
öyle bir şey olsa kurulum ekranı sürekli giderdi
hocam güncellemeye çalıştığımdada yukarıdaki sorunla karşılaşıyorumBIOS güncelleme gerekiyor yüksek ihtimalle