Yardım Cpu-Z Virüs Bulaşmış Mıdır ?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269

şu videoyu ve buna benzer bir kaç haberi gördüm maks 1 hafta önce indirmiştim ayın 5 i gibi felan olması lazım 2.19 sürümüydü sonra da silmiştim fakat içime bir kurt düştü virüs bulaştıysa bile şimdi ne yapmam gerekiyor avast premium bir şey bulamadı exe dosyasını virüs totale attım bir şey çıkmadı sıkıntı olmaz umarım format vs. de atmam mümkün değil varsa nasıl bulabilirim ? Virüs varsa bile nasıl temizleyebilirim ? Şimdiden teşekkürler

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
800
Olay yaklaşık olarak 9 Nisan, 15:00 UTC'den 10 Nisan, 10:00 UTC'ye kadar sürdü ve bu süre zarfında CPU-Z ve HWMonitor yükleyicilerinin indirme URL'leri kötü amaçlı web sitelerine ait bağlantılarla değiştirildi.

Açılamalar bu şekilde. Sizdeki indirdiğiniz zaman tutmuyor.... Bu yüzden minumum düşük seviyede bence size zararlı yazılım bulaşması

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Olay yaklaşık olarak 9 Nisan, 15:00 UTC'den 10 Nisan, 10:00 UTC'ye kadar sürdü ve bu süre zarfında CPU-Z ve HWMonitor yükleyicilerinin indirme URL'leri kötü amaçlı web sitelerine ait bağlantılarla değiştirildi.

Açılamalar bu şekilde. Sizdeki indirdiğiniz zaman tutmuyor.... Bu yüzden minumum düşük seviyede bence size zararlı yazılım bulaşması

valla aklıma gelebilecek bütün taramaları da yaptım hocam çok şükür bir şey çıkmadı bu bilgiyi bilmiyordum sizinde böyle demeniz içimi rahatlattı teşekkür ederim bir sıkıntı yok gibi duruyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri