Creative sound blaster 5.1 pcı ses kartı

Orhan Pergel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartımdaki dahili ses kartı düşük ses verdiği için 2.elden aldım bunu aldığım arkadaş Win10 da problemsiz çalıştığını gösterdi.
Geldim kurdum aygıt yöneticisinde başında ünlem bulunan çoklu ortam ses denetleyicisi diye çıkıyor.
sürücüsünü kurmak istediğimde ise setup açılırken donanımınızda sound blaster 5.1 bulunamadı diyor bunu daha önce yaşayan var mı varsa çözümü nedir çok acil lütfen.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kartın ses sürücüsü Windows 10 için mevcut Sound Blaster 5.1 burada var ama yıl olarak sürücü tarihi 2015 yılı bir sürücü ki Windows 10 1909 veya 2004 sürümü ile uyumsuz olabilir. Creative ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

KS

Orhan Pergel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kartın ses sürücüsü Windows 10 için mevcut Sound Blaster 5.1 burada var ama yıl olarak sürücü tarihi 2015 yılı bir sürücü ki Windows 10 1909 veya 2004 sürümü ile uyumsuz olabilir. Creative ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Sorun sürücüde değil donanım halihazırda çalışıyor ama windows görmeme konusunda ısrarcı sürücüleri yükleyemiyorum buu sebepten sistemde yok gibi olduğu için.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bende size sorun sürücünün kendisi dedim. Windows sürücüyü kurmanıza rağmen görmüyorsa bir uyumsuzluk var demektir sürücüde. Yani sürücüde sorun olma durumu söz konusu. Ya Windows yada ses kartınız odaklı gibi duruyor sorun. Siz bence öncelikle Creative sonra Microsoft Windows forumlarına yada direkt kendilerine yazın sorunu bakalım onlar ne diyecekler.

KS

Orhan Pergel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bende size sorun sürücünün kendisi dedim. Windows sürücüyü kurmanıza rağmen görmüyorsa bir uyumsuzluk var demektir sürücüde. Yani sürücüde sorun olma durumu söz konusu. Ya Windows yada ses kartınız odaklı gibi duruyor sorun. Siz bence öncelikle Creative sonra Microsoft Windows forumlarına yada direkt kendilerine yazın sorunu bakalım onlar ne diyecekler.

tamamdır bi deneyeyim

KS

Orhan Pergel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

56M44M

xp 64 formatı atıp içerden win10 yükseltmesi yapacam olur heralde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri