Yardım Cs 2 Dar Boğaz Sorunu

literary42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorun 1 aydır var pc format attım ekran kartını servise yolladım test yapıldığını her hangi bir sorun bulunmadığını belirtti
asus a 620mk anakart
ryzen 5 7500f işlemci
32 gb 5600mhz ram
750 W 80+bronz kaynak
240mm sıvı soğutma var
Asus Dual rx 7600xt 8 gb Oc
sistem low da olsa yüksek grafikte olsa 7.7gb yiyor sonra kasıyor low ayarda bile gpu 7.7 7.9gb arası yiyor sorunu bir türlü çözemiyorum sadece steam ve cs yüklü format atıldı bios driverlar güncel yardımlarınızı çözüm odaklı bekliyorum

kingdaina

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
1-Eğer AMD ayarlarında VSR açıksa, sen oyun içinde 1080p seçsen bile kart arka planda görüntüyü 2K veya 4K işleyip 1080p'ye sıkıştırıyor olabilir. Bu da VRAM'i sonuna kadar doldurur.

Masaüstünde sağ tıkla -> AMD Software: Adrenalin Edition'ı aç.
Ayarlar -> Ekran sekmesine gel.
Virtual Super Resolution (Sanal Süper Çözünürlük) seçeneğinin KAPALI olduğundan emin ol.
Ayrıca aynı menüde GPU Ölçekleme seçeneğini de kapatıp dene.

2-CS2 ve AMD kartlarda, güncelleme sonrası eski shader dosyaları çakışarak belleğin şişmesine neden olabilir.

AMD Yazılımını aç -> Ayarlar -> Oyun -> Grafikler.
En altta Shader Cache Reset (Gölgelendirici Önbelleğini Sıfırla) seçeneğine tıkla ve onayla.
Bilgisayarı yeniden başlat.
Oyuna ilk girdiğinde biraz takılma olabilir (yeni cache oluşturduğu için), birkaç dakika sonra düzelmesi gerekir.

KS

literary42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekür ederim ama bunlara rağmen sorun devam ediyor en son kasayı satıp yeni almak istemiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri