Cs 2 Kasa Açma

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
merhaba 1 dolara şu kasadan aldım fakat açmak için 2 doların üzerinde bir key istiyor ilk defa kasa aldım bilsem almazdım şimdi bu kasayı açamayacak mıyım ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (42).png
    Ekran Görüntüsü (42).png
    1.1 MB · Görüntüleme: 12

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Kasayı aldıktan sonra kasayı açmak için kasaya özel anahtar alman gerek fiyatlarıda 2 dolar civarı,istersen kasayı pazarda satabilirsin tabi aldığından biraz daha düşük fiyata satıcaksın ama o parayı tekrar hesabına alamazsın steam cüzdanında kalıyor(tavsiyem sat skin al)

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Kasayı aldıktan sonra kasayı açmak için kasaya özel anahtar alman gerek fiyatlarıda 2 dolar civarı,istersen kasayı pazarda satabilirsin tabi aldığından biraz daha düşük fiyata satıcaksın ama o parayı tekrar hesabına alamazsın steam cüzdanında kalıyor(tavsiyem sat skin al)
Skin nasıl alınıyor ona göre satayım

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
güzel dostum ballı değilsen açma yıllarca kaç tane bıçak parası verdim kasalara o kumar heycanı güzel sonu hüsran oluyor :D istediğin skinleri steamin topluluk sekmesindeki pazar bölümünden beğenip alabilirsin artık keyler cok pahalandı tavsiye etmiyorum

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
güzel dostum ballı değilsen açma yıllarca kaç tane bıçak parası verdim kasalara o kumar heycanı güzel sonu hüsran oluyor :D istediğin skinleri steamin topluluk sekmesindeki pazar bölümünden beğenip alabilirsin artık keyler cok pahalandı tavsiye etmiyorum
Evet yayıncılar dan da görüyoruz çıkmıyor hiç satılsa satarım

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Evet yayıncılar dan da görüyoruz çıkmıyor hiç satılsa satarım
kasayı geri satıp istediğin skinlere bakabilirsin 3.parti sitelerde daha uygun fiyatlılar oluyor steam bakiyen yok ise oralara bakmanı öneririm

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
kasayı geri satıp istediğin skinlere bakabilirsin 3.parti sitelerde daha uygun fiyatlılar oluyor steam bakiyen yok ise oralara bakmanı öneririm
Steam de 3 dolar tek var öyle duruyor

EER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
22
Steam de 3 dolar var sadece bunu 3. Parti sitelerde kullanabilir miyim yoksa sadece Steam de mi geçerli o para
yok o steam üzerinden kullanılabilir sadece yada item alcan siteye depositleycen ama günler sürer trade banın açılması

burakrocky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Skini steamden alıyorsun topluluk kısmından pazara gir cs2 yi seç ve almak istediğin sılahı filtrele ( bide fiyat kısmının yazdıgı yerde düşükten yükseğe olacak şekilde ayarla yoksa cogu skin pahalı) sonra al ama 1 dolara güzek skin cok az var

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Skini steamden alıyorsun topluluk kısmından pazara gir cs2 yi seç ve almak istediğin sılahı filtrele ( bide fiyat kısmının yazdıgı yerde düşükten yükseğe olacak şekilde ayarla yoksa cogu skin pahalı) sonra al ama 1 dolara güzek skin cok az var
Tamam hocam eyw

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri