- Tepki
- 248
Skin nasıl alınıyor ona göre satayımKasayı aldıktan sonra kasayı açmak için kasaya özel anahtar alman gerek fiyatlarıda 2 dolar civarı,istersen kasayı pazarda satabilirsin tabi aldığından biraz daha düşük fiyata satıcaksın ama o parayı tekrar hesabına alamazsın steam cüzdanında kalıyor(tavsiyem sat skin al)
güzel dostum ballı değilsen açma yıllarca kaç tane bıçak parası verdim kasalara o kumar heycanı güzel sonu hüsran oluyorSkin nasıl alınıyor ona göre satayım
Evet yayıncılar dan da görüyoruz çıkmıyor hiç satılsa satarımgüzel dostum ballı değilsen açma yıllarca kaç tane bıçak parası verdim kasalara o kumar heycanı güzel sonu hüsran oluyoristediğin skinleri steamin topluluk sekmesindeki pazar bölümünden beğenip alabilirsin artık keyler cok pahalandı tavsiye etmiyorum
kasayı geri satıp istediğin skinlere bakabilirsin 3.parti sitelerde daha uygun fiyatlılar oluyor steam bakiyen yok ise oralara bakmanı öneririmEvet yayıncılar dan da görüyoruz çıkmıyor hiç satılsa satarım
Steam de 3 dolar tek var öyle duruyorkasayı geri satıp istediğin skinlere bakabilirsin 3.parti sitelerde daha uygun fiyatlılar oluyor steam bakiyen yok ise oralara bakmanı öneririm
? ne anlatmaya çalıştığını algılayamadımSteam de 3 dolar tek var öyle duruyor
Steam de 3 dolar var sadece bunu 3. Parti sitelerde kullanabilir miyim yoksa sadece Steam de mi geçerli o para? ne anlatmaya çalıştığını algılayamadım
yok o steam üzerinden kullanılabilir sadece yada item alcan siteye depositleycen ama günler sürer trade banın açılmasıSteam de 3 dolar var sadece bunu 3. Parti sitelerde kullanabilir miyim yoksa sadece Steam de mi geçerli o para
Hmm anladım hocam teşekkür ederimyok o steam üzerinden kullanılabilir sadece yada item alcan siteye depositleycen ama günler sürer trade banın açılması
Hmm anladım hocam teşekkür ederim
Skini steamden alıyorsun topluluk kısmından pazara gir cs2 yi seç ve almak istediğin sılahı filtrele ( bide fiyat kısmının yazdıgı yerde düşükten yükseğe olacak şekilde ayarla yoksa cogu skin pahalı) sonra al ama 1 dolara güzek skin cok az varSkin nasıl alınıyor ona göre satayım
Tamam hocam eywSkini steamden alıyorsun topluluk kısmından pazara gir cs2 yi seç ve almak istediğin sılahı filtrele ( bide fiyat kısmının yazdıgı yerde düşükten yükseğe olacak şekilde ayarla yoksa cogu skin pahalı) sonra al ama 1 dolara güzek skin cok az var