- Tepki
- 2,986
Bu mod bozuk gibi bir şey ya, doğuyorum 5 saniye geçmeden direk ölüyorum olduğum yerin yanında birden adam doğuyor felan garip
yaw bende mi sorun var düşünüp duruyorum biri alıyo p90 pusuyo doğuyorum w basınca direk ölüyorum koşarken yanımda adam spawnlanıyo fln garip bir şeySorma ya abi takımlısı gelmeli net, adam pusuyor bir köşeye kafamıza zınk zınk attırıyor yeni oyun dedik hevesim gitti şu ölüm maçını görünce![]()
Harbi bende ilk gün dedim ne güzel adam falan indiriyorum alışınca güzel olur diye. Bugün girdim herifler rambo olmuş hiç erkek gibi karşı karşıya birbirimize namluyu dahi doğrultamadan arkadan sağdan soldan gelen kör kurşunu yeyip oturdum yerime bütün hevesimi aldı.yaw bende mi sorun var düşünüp duruyorum biri alıyo p90 pusuyo doğuyorum w basınca direk ölüyorum koşarken yanımda adam spawnlanıyo fln garip bir şey
Harbi bende ilk gün dedim ne güzel adam falan indiriyorum alışınca güzel olur diye. Bugün girdim herifler rambo olmuş hiç erkek gibi karşı karşıya birbirimize namluyu dahi doğrultamadan arkadan sağdan soldan gelen kör kurşunu yeyip oturdum yerime bütün hevesimi aldı.
Doğduğunda hiçbir tuşa basma mouse ile 360 derece etrafına bak 2-3 saniye falan, sonra hareket etmeye başlarsan hemen ölmezsin.Bu mod bozuk gibi bir şey ya, doğuyorum 5 saniye geçmeden direk ölüyorum olduğum yerin yanında birden adam doğuyor felan garip
dimi dimiAim de bi sorun var gibi geldi bana mermiler ilk 4-5 mermide bile düz gitmiyo gibi. Adam vurmak için adama doğru random taramak daha etkili gibi![]()
ölüm efekt sesi vardı cs go da o geri gelse keşke adamın öldüğünü anlamak zor ölen adama 3-4 mermi sıkıyorum emin olmak için :ddimi dimi
anlık olarak maçtan yazıyorum harbiden bozuk bu oyun, adam önümde usp şarjörü boşalttım tık yokölüm efekt sesi vardı cs go da o geri gelse keşke adamın öldüğünü anlamak zor ölen adama 3-4 mermi sıkıyorum emin olmak için :d
update gelirde düzelir hepsi umarımanlık olarak maçtan yazıyorum harbiden bozuk bu oyun, adam önümde usp şarjörü boşalttım tık yok
yine bir rekabetçi kaybettim. karşımıza komando takımı vs geliyor sanırım a bombalama alınından taa karşıya ups ile kafa çekiyor adamlar nasıl aim varsa anlamadımanlık olarak 2, takım arkadaşım adamın kafasına deagle sıkıp durdu ölmedi, garip.
Bende bir tek bende oluyor sanıyordum tilt oldum bu günBu mod bozuk gibi bir şey ya, doğuyorum 5 saniye geçmeden direk ölüyorum olduğum yerin yanında birden adam doğuyor felan garip
Evet aga bala vuranlardan fark ettim bende. Üstelik bazı silahların vuruş mekanikleri çok az değişmiş galiba, adam yani rahat p90 çekip zıplaya zıplaya gelse ham yapar bizi.Koşarak adam vurma özelliği gelmiş sanırım oyuna her yediğim 10 hs den 6-7 tanesi koşarak vuranların hs si :/
havada kaç defa vuruldum sayamadım bile hafif oto yu alıp tavşan gibi zıplıyor herkesEvet aga bala vuranlardan fark ettim bende. Üstelik bazı silahların vuruş mekanikleri çok az değişmiş galiba, adam yani rahat p90 çekip zıplaya zıplaya gelse ham yapar bizi.