Cs 2 Ölüm Maçı

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bu mod bozuk gibi bir şey ya, doğuyorum 5 saniye geçmeden direk ölüyorum olduğum yerin yanında birden adam doğuyor felan garip

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Sorma ya abi takımlısı gelmeli net, adam pusuyor bir köşeye kafamıza zınk zınk attırıyor yeni oyun dedik hevesim gitti şu ölüm maçını görünce :D

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Sorma ya abi takımlısı gelmeli net, adam pusuyor bir köşeye kafamıza zınk zınk attırıyor yeni oyun dedik hevesim gitti şu ölüm maçını görünce :D
yaw bende mi sorun var düşünüp duruyorum biri alıyo p90 pusuyo doğuyorum w basınca direk ölüyorum koşarken yanımda adam spawnlanıyo fln garip bir şey

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
yaw bende mi sorun var düşünüp duruyorum biri alıyo p90 pusuyo doğuyorum w basınca direk ölüyorum koşarken yanımda adam spawnlanıyo fln garip bir şey
Harbi bende ilk gün dedim ne güzel adam falan indiriyorum alışınca güzel olur diye. Bugün girdim herifler rambo olmuş hiç erkek gibi karşı karşıya birbirimize namluyu dahi doğrultamadan arkadan sağdan soldan gelen kör kurşunu yeyip oturdum yerime bütün hevesimi aldı.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Harbi bende ilk gün dedim ne güzel adam falan indiriyorum alışınca güzel olur diye. Bugün girdim herifler rambo olmuş hiç erkek gibi karşı karşıya birbirimize namluyu dahi doğrultamadan arkadan sağdan soldan gelen kör kurşunu yeyip oturdum yerime bütün hevesimi aldı.
:D cidden özeti buydu ya, aşırı berbat oyun olmuş bence. Tek güzel yanı ak sesi daha hoş :D

Cs Go yu geri getirsinler

RickGrimess

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
102
Bu mod bozuk gibi bir şey ya, doğuyorum 5 saniye geçmeden direk ölüyorum olduğum yerin yanında birden adam doğuyor felan garip
Doğduğunda hiçbir tuşa basma mouse ile 360 derece etrafına bak 2-3 saniye falan, sonra hareket etmeye başlarsan hemen ölmezsin.

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Ben normal rekabetçi de oynayamıyorum. anlamadım gitti adamlar görür görmez direk kafa çekiyor arkadaş cs go oynamasam hiç oynamadım diyeceğim ama anlamadım gitti

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Aim de bi sorun var gibi geldi bana mermiler ilk 4-5 mermide bile düz gitmiyo gibi. Adam vurmak için adama doğru random taramak daha etkili gibi :D

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
ölüm efekt sesi vardı cs go da o geri gelse keşke adamın öldüğünü anlamak zor ölen adama 3-4 mermi sıkıyorum emin olmak için :d
anlık olarak maçtan yazıyorum harbiden bozuk bu oyun, adam önümde usp şarjörü boşalttım tık yok

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
anlık olarak 2, takım arkadaşım adamın kafasına deagle sıkıp durdu ölmedi, garip.

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
aim sorunu var cidden deagle la sıkıyorum yakından tam kafaya aim almama rağmen ya üstüne yada başka tarafa gidiyor

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Koşarak adam vurma özelliği gelmiş sanırım oyuna her yediğim 10 hs den 6-7 tanesi koşarak vuranların hs si :/

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Koşarak adam vurma özelliği gelmiş sanırım oyuna her yediğim 10 hs den 6-7 tanesi koşarak vuranların hs si :/
Evet aga bala vuranlardan fark ettim bende. Üstelik bazı silahların vuruş mekanikleri çok az değişmiş galiba, adam yani rahat p90 çekip zıplaya zıplaya gelse ham yapar bizi.

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
Evet aga bala vuranlardan fark ettim bende. Üstelik bazı silahların vuruş mekanikleri çok az değişmiş galiba, adam yani rahat p90 çekip zıplaya zıplaya gelse ham yapar bizi.
havada kaç defa vuruldum sayamadım bile hafif oto yu alıp tavşan gibi zıplıyor herkes

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
FPS ler ilk gün çok kötüydü de bu günkü güncelleme ile düzelmişti baya sizde durum nasıl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri