CS GO ANLIK DONMA SORUNU

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Diskten de olabilir çünkü kendim bizzat 1 hafta önce hdd den ssd ye geçtim csgo da olan anlık takilmalarim bende artık bulunmamaktadır hdd tune test yapıp hdd nizin durumunu kontrol edebilirsiniz

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bişey sorucam bu durmplay diye bi site var bu win 10 pro keyini satıyorlar 47 liraya onlar ömür boyumu lisan bide güvenilirmi

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Win 10 pro ile profesyonelin farkı yok değilmi hocam simdi kurarken pro yazıyor key alırken profesyonel bide bu indirdigim sistemin yerine başka bi yerdenmi indireyim nasıl tavsiye edersiniz

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam win 10 benim bildiğim 600-700 lira civarında pro ise 1000 lira olması lazım, 47 lira olması imkansız gibi.Birde farklı bir kullanıcı açıp oyunu test edebilir misiniz acaba?

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam o sizin 600 700 lira dediginiz sistemler cd si ile birlikte veriliyor bu hem tek pc icin bide sadece key veriliyor indirmesi felan bize ait yani

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Oem key den bahsediyorsunuz galiba onun işleyişinin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum, hazır sistemlerde anakarta gömülü gelen türde keyler diye biliyorum sadece, anakart değişiminde kullanılamıyor galiba ve desteği satın aldığınız yer veriyor microsoft değil. Güven açısından güvenirmiyim derseniz asla güvenmem crackli key vermediği ne malum diye bir sorgularım açıkcası.

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldım ben keyi felan adamlar microsofttaki indirme sitesini yolladılar keyde yolladılar hicbir sıkıntı cıkmadı orjinal kullanıyorum şuan yükledim cs yi de yükledim gene aynı anlık donma oluyor mesela bomba kuruluyor donuyor bi ara fps düşmesi gördüm 60 a kadar düştü fps dondugunda

KS

Gökalp Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki ney kaynaklıdır sizce hocam pc hicbir sıkıntı göstermiyor herşey tıkırında şuan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri