CS:GO Fps Düşüşü (Regeditte birşeyleri bozmuş olabilirim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EPROK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abiler merhaba öncelikle oyunda yaşadığım bir sorun fakat regeditle ilgili olabilir diye endişelendiim yakın zamanda en düşük ayarlarda olmasa bile 144 fps alıyordum cs go da daha sonra 1 hafta oynamadım sınavlardan daha sonra pubg i yükkledim düşük fps alıodum youtube a yazdım bir video buldum işte birkaç uygulama yükletti fln sonra regeditte birşeyler sildirdi uygulamalardan da olabilir işlemci ve gpu ile ilgili birşeylerdi tam hatırlamıyorum ister seniz video linkini bırakabilirim şimdi cs go ya girdim eski ayarlarımda 20 fps aldım en düşük ayarlarda 60 ve 40 arası fps aldım neden oldu bilmiyorum (Hiçbir windows güncellemesi yapmadım sürümüm 1903)

Video Linki : https://www.youtube.com/watch?v=elJ-yFMgUKE

KS

EPROK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sistem geri yükleme yapın ayarlarınız geri alın önceki tarihe sonrasında ki sorunlarınıza bakalım.
Windows 10 un ayarlar menüsüne hiç alışamadım ve daha önce el ile bir geri yükleme noktası oluşturmadım :/

Edit : 28 Ekim noktası buldum bi uygulamayı silmiştim ondan yarın falan yaparım şimdi uzun sürer

KS

EPROK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
sistem arada kendisi alıyor vardır yakın tarih bakın siz.

Abi bana siz deme yaşın benden çok büyüktür eminim

Bir anda kendi kendine düzeldi dün 110 civarı fps almaya başladım gene sağol KG

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz dememin sebebi nezaketen forum adabı diyelim, ayrıca yaşınızı bilmediğim için hitap şekli olarak "siz" demek daha iyi oluyor. Benim yaşım 26 bu arada.

Oyun yada sistem odaklı bir güncelleme sorunu olabilir büyük ihtimalle sorun bu şekilde oluştu ve çözüldü.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri