Soru Cs Go Mu? Valorant Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi size çok sorulan bir soruyu soracağım;

Valorant mi? Yoksa Cs Go mu?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
csgo

size şöle söliyeyim valorantta adam vurması kolay bi oyun yani yeni birini başlayan birini koy maça koşarak zıplayarak adamı vurur ama csde bu imkansız bir e sporcusunuz diyelim kariyerinizi etkilicek bir durum yani önemli bir maçtasınız o maçı almanız lazim ve kariyerinizi etkilicek bir maç adam seni koşarak vurdu yani absürt bi olaydan dolayı kariyerin batmış olur

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Cs seçerdim büyük ihtimalle, oyun güncellenecek zaten vuruş mekanikleri eskisi gibi devam ederse ama gözümden düşme ihtimali artar. Bir süre sonra cidden sağlam rank kasmalık maçlarda büyük sorun oluyor. Valo güzel ama grafik olarak bana uymuyor pek cs'den falan alışmışız sadeliğe veya öteki oyunlardan farklı geliyor, ama eğlencelik oynamaya başlayınca o etki geçiyor üstelik adamları indirmesi daha basit ve keyif verir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba Arkadaşlar,

Şimdi size çok sorulan bir soruyu soracağım;

Valorant mi? Yoksa Cs Go mu?
Valorant Cok kolay geliyor adam vurması o kadar kolay ki.... 1 saat valorant ve cs oynadıgımda en cok iyi oynadıgım oyun valorant cıkıyor, cs ise cok zor burda kolay oyun arasaydık gidip mobil oyun falan oynardık.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Valorant
CS her ne kadar köklü bir oyun olsa da hile durumu oyunu bitirmiş durumda şimdi de CS2 ile tekrar canlandırmak istiyorlar fakat pek bir şey çıkacağını sanmıyorum
valorantta çeşitlilik var ve bu sayede oyun sıkmıyor bunaltmıyor ben cs oynarken bir süre sonra sıkıyordu ama valorant bunu çok daha akıcı hale getirdi tek sevmediğim kısmı pazar muhabbeti cs skin satma olayı çok büyük bir artı oyuna yatırdığın paranın karşılığını alabiliyorsun valorantta da alırsın fakat anca hesabı satarsan. adam vurması kolay geliyor demişsiniz bence alakası yok size kolay geliyorsa karşıya da kolay geliyor bilmiyorum elolar ne fakat orta-üst elolarda hiçte öyle değil işin eğlenceli kısmı da yetenekler oyun tamamıyla aim istemiyor sizden strateji de istiyor.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Nerden satıyoruz bunu hocam, özelden detay verir misiniz?
Eskiden satıyordum bi arkadaşım aracılığı ile o almanyada oturuyor ben kasıyordum orda ince hesap gibi(almanyanın ince hesabi) satıyordu parasını bana veriyordu %10 kadarinida o oliyorfu

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Eskiden satıyordum bi arkadaşım aracılığı ile o almanyada oturuyor ben kasıyordum orda ince hesap gibi(almanyanın ince hesabi) satıyordu parasını bana veriyordu %10 kadarinida o oliyorfu
Pek mantıklı gelmemişti zaten 50€ boşa heyecanlandık

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri