valorant çok çocukca cs daha iyiMerhaba Arkadaşlar,
Şimdi size çok sorulan bir soruyu soracağım;
Valorant mi? Yoksa Cs Go mu?
Valorant Cok kolay geliyor adam vurması o kadar kolay ki.... 1 saat valorant ve cs oynadıgımda en cok iyi oynadıgım oyun valorant cıkıyor, cs ise cok zor burda kolay oyun arasaydık gidip mobil oyun falan oynardık.Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi size çok sorulan bir soruyu soracağım;
Valorant mi? Yoksa Cs Go mu?
valodada hesap kas sat daha kolaycs den kasa düşüyor oyun alıyoruz daha ne olsun
1 sn crak yaparak cok skin cıkartanlar var valorantta hesap satmak zor artıkvalodada hesap kas sat daha kolay
o konuda hiç bilgim yok ne kadar kazandırıyor yaklaşık olarakvalodada hesap kas sat daha kolay
Diamond rank 50 euroo konuda hiç bilgim yok ne kadar kazandırıyor yaklaşık olarak
skinsiz diamond ranka kasıp satıyorlar mıDiamond rank 50 euro
Evet ben kasıyordum bide bp alıp 60 euro ya satıyordum her türlü param çıkıyorduskinsiz diamond ranka kasıp satıyorlar mı
Kasa olayı nasıl oluyor ücretsiz mi düşüyorcs den kasa düşüyor oyun alıyoruz daha ne olsun
Nerden satıyoruz bunu hocam, özelden detay verir misiniz?Evet ben kasıyordum bide bp alıp 60 euro ya satıyordum her türlü param çıkıyordu
Eskiden satıyordum bi arkadaşım aracılığı ile o almanyada oturuyor ben kasıyordum orda ince hesap gibi(almanyanın ince hesabi) satıyordu parasını bana veriyordu %10 kadarinida o oliyorfuNerden satıyoruz bunu hocam, özelden detay verir misiniz?
Pek mantıklı gelmemişti zaten 50€ boşa heyecanlandıkEskiden satıyordum bi arkadaşım aracılığı ile o almanyada oturuyor ben kasıyordum orda ince hesap gibi(almanyanın ince hesabi) satıyordu parasını bana veriyordu %10 kadarinida o oliyorfu
Pek mantıklı gelmemişti zaten 50€ boşa heyecanlandık
Seckin Hesabın varsa haftada 1 nadiren 2 kasa düsüyor en pahalı düsen kasa 60 tlKasa olayı nasıl oluyor ücretsiz mi düşüyor