CS:GO PERFORMANS İYİLEŞTİRMESİ

clozer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
CS:GO Oynuyorum fakat win10'a geçtiğimden belli fps aralığım 120-190. win10'dan önce win 8.1'de daha iyi fps alıyordum. NVİDİA panelinden gerekli ayarları internetten araştırıp yaptım.Fakat hala oyunda ani fps düşmeleri oluyor.Bir anda fps düşüyor sanki oyun 1 saniyeliğine duruyor da geri devam ediyor. Bende sorunun acaba win10 kullanmamdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. 
Sistem: win10, i7 işlemci, 8gb ram, gt740m 
Sistemle ilgili daha ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız tam sistem bilgisini de atabilirim

tglclk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
clozer' Alıntı:
CS:GO Oynuyorum fakat win10'a geçtiğimden belli fps aralığım 120-190. win10'dan önce win 8.1'de daha iyi fps alıyordum. NVİDİA panelinden gerekli ayarları internetten araştırıp yaptım.Fakat hala oyunda ani fps düşmeleri oluyor.Bir anda fps düşüyor sanki oyun 1 saniyeliğine duruyor da geri devam ediyor. Bende sorunun acaba win10 kullanmamdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettim. Yardımcı olursanız sevinirim. 
Sistem: win10, i7 işlemci, 8gb ram, gt740m 
Sistemle ilgili daha ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız tam sistem bilgisini de atabilirim

Bende windows 10 kullanıyorum ama problem yok. O nedenle windowsla ilgili değildir. Eğer laptopta oynuyorsan oyun içerisinde konsola fps_max 61 komutu yazarsan düzeleceğini düşünüyorum. Faydalı olmazsa ekran kartı ve ethernet driverlerini güncelle. O da çözmezse internet sağlayıcın ile görüşmeni tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri