Yardım Cs Go Rankım Yok

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar uzun süredir rank atmıyordum. Dün 5 - 6 el rank attım dust 2 haritasında. 1 lose aldım sadece. Fakat hala ekranda böyle bir şey yazıyor. Sanırım rankım belli olmadığı için de cs2 gelmedi bana. Bu durumu nasıl çözebilirim kaç maç daha atmam lazım ? Ayrıca kupa simgesinin yanında 64 galibiyet yazıyor anlamı nedir onun ?

Arkadaşlar uzun süredir rank atmıyordum. Dün 5 - 6 el rank attım dust 2 haritasında. 1 lose aldım sadece. Fakat hala ekranda böyle bir şey yazıyor. Sanırım rankım belli olmadığı için de cs2 gelmedi bana. Bu durumu nasıl çözebilirim kaç maç daha atmam lazım ? Ayrıca kupa simgesinin yanında 64 galibiyet yazıyor anlamı nedir onun ?
Ayrıca arkadaşla beraber oynadık maçları bende seçkin etkin fakat onda yoktu. Bundan ötürü o maçlar sayılmamış olabilir mi ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    129.7 KB · Görüntüleme: 27

Mertcan39

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
toplamda rekabetçi de 64 kere galip gelmişsiniz. geçen günler benimde uzun süre rank açılmadı. yaklaşık 10 el kadar oynamam gerekti.

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
toplamda rekabetçi de 64 kere galip gelmişsiniz. geçen günler benimde uzun süre rank açılmadı. yaklaşık 10 el kadar oynamam gerekti.
Hocam peki cs2 geldi mi size? Eski hesabımda çok fazla cs oynadım da burada pek oynayamadım. Rank belli olduktan sonra gelir mi cs2?

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
En az 10,20 maçta galiba gözükebiliyordu ama tam hatırlamıyorum 10 yıldır CSGO oynuyorum bende ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım ama sanırsam benim arkadaşta aynı sorunu yaşadı ama o 1,2 maç atıp onda gözüktü hatta silver falandı sen yinede bi 10 maç atmayı dene düzelir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri