Cs:go Rütbe Atlamıyor

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar,

CS:GO oynuyorum ancak rekabet giriyorum ölüm maçı giriyorum falan ama rütbe atlamıyor neden böyle?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba, Rütbe atlamak için Rekabetçi maç atman gerek hocam. Ölüm maçı Seviye atlamak için CSGO'da tabii level atlamak Rekabet de bile oluyorda Ölüm maçında Supreme, Global gibi rutbeler atlanmıyor senin Rekabet maçı atıp hatırladığım kadarı ile 3,5 Maç kazanınca rütbe atlanıyor.

KS

Morgan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba, Rütbe atlamak için Rekabetçi maç atman gerek hocam. Ölüm maçı Seviye atlamak için CSGO'da tabii level atlamak Rekabet de bile oluyorda Ölüm maçında Supreme, Global gibi rutbeler atlanmıyor senin Rekabet maçı atıp hatırladığım kadarı ile 3,5 Maç kazanınca rütbe atlanıyor.
seçkine gerek yok demi hocam

Remexus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam eskiden seçkinsiz rütbe atlanıyordu fakat hatırladığım kadarı ile Valve artık Prime satın almayan insanlar için rütbe atlatmıyor bu da ne demek oluyor hesabın'da Prime yoksa 275 TL lik mi ne rütbe atlanmaz. Onun dışında mecbur Prime alırsan her gün maç atarsan Rekabetçi, Ölüm maçı o zaman Rütben artar, biraz daha fikir vermek istiyorum sana ne olur ne olmaz diye eğer Prime alırsan Rank kasacaksan Rekabet oyna anca o zaman Silver'dan Globale kasarsın Ölüm maçında olmuyor belki duymuşsundur diye düşünüyorum hocam. Ve Ölüm maçı veya Rekabet yada sadece Rekabet atarsan Hem Rankın yükselir hemde bu level var ya 1 Level o yükselir, iyi akşamlar dilerim hocam ;)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri