Cs2 AMD Grafik Bozukluğu

beat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selamlar herkese. Cs2 oynamaya çalıştığımda grafikler bozuk görünüyor kimsede bu sorunu görmediğim için sadece bende olduğunu farz ediyorum. Belki çok büyük bir sıkıntı değil ama gerçekten görüntü hiç hoş değil. Geçen günlerde AMD yeni driver sürümü çıkardı ve ben onu indirdiğimden beri oyunum bozuk. Sürüm 23.10.1 ve ben kendi başıma sorunu çözmeye çalışırken yama notları arasında şöyle birşeye rastladım "
Anti-Lag+ Support
Counter Strike 2(https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-10-1)"
Sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlarıma da sordum (nvidia ekran kartlı) ve onlarda hiçbir problem olmadığını söylediler.
Kullandığım ekran kartı "Asus Rx 6800" ve işlemci ise 5800x3d.
Cs2 grafik ayarlarım en yüksekte ve 4:3 oranında oynuyorum.16:9 da da aynı sorun var ama.(Oyun içinde her türlü grafik ayarlarını değiştirmeyi denedim ve hiçbirşey değişmedi)
Başka bir oynada da sorunum yok. Sizce ne yapmam gerek mesajlarınızı bekliyorum. Videoyu buraya atamıyorum o yüzden şöyle bir link veriyorum: https://www.veed.io/view/fdd5f6fc-8570-444c-8de3-8ce2d56d1193?panel=share(Görüntüde pek belli olmuyor gibi fareyi hareket ettirmediğim sürece sıkıntı yok fakat mouse u hareket ettirince oluyor bozukluk)
Teşekkürler :)

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-10-14 145359.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-14 145359.png
    384.4 KB · Görüntüleme: 243
  • Ekran görüntüsü 2023-10-14 151447.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-14 151447.png
    4.1 MB · Görüntüleme: 245

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Anti Lag+ sadece 7000 serisi kartlarda kullanılıyor. Daha 6000 serisinde yok. Sıkıntı yüksek ihtimal onunla alakalı değil.
6600 ile aynı sıkıntıları yaşıyorum. Oyunla masaüstü farklı çözünürlüklerdeyse alt tab atarken monitör boka bağlıyor, ekran bayağı bozuluyor. Ayrıca aynı çözünürlük olsa bile tekrardan alt tab atarken oyuna geçmiyor bazen. Çözecekler inşallah.

ghostofpasha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
DDU ile sürücüyü kaldır arama motoruna Adrenalin 23.9.1 diye arat guru3d sitesinden indirebilirsin

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Hocam cs2 şu an antilag özelliğini 3. parti yazılım olarak kabul ediyor. Antilag açık bir şekilde oyuna girmeni tavsiye etmem. Ban yeme riski çok yüksek.

KS

beat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar sürücüyü 23.9.1 yaptım ve sorunum çözüldü sizde problemler yaşıyorsanız denemenizi öneririm iyi akşamlar dilerim :)

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Selamlar herkese. Cs2 oynamaya çalıştığımda grafikler bozuk görünüyor kimsede bu sorunu görmediğim için sadece bende olduğunu farz ediyorum. Belki çok büyük bir sıkıntı değil ama gerçekten görüntü hiç hoş değil. Geçen günlerde AMD yeni driver sürümü çıkardı ve ben onu indirdiğimden beri oyunum bozuk. Sürüm 23.10.1 ve ben kendi başıma sorunu çözmeye çalışırken yama notları arasında şöyle birşeye rastladım "
Anti-Lag+ Support
Counter Strike 2(https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-10-1)"
Sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlarıma da sordum (nvidia ekran kartlı) ve onlarda hiçbir problem olmadığını söylediler.
Kullandığım ekran kartı "Asus Rx 6800" ve işlemci ise 5800x3d.
Cs2 grafik ayarlarım en yüksekte ve 4:3 oranında oynuyorum.16:9 da da aynı sorun var ama.(Oyun içinde her türlü grafik ayarlarını değiştirmeyi denedim ve hiçbirşey değişmedi)
Başka bir oynada da sorunum yok. Sizce ne yapmam gerek mesajlarınızı bekliyorum. Videoyu buraya atamıyorum o yüzden şöyle bir link veriyorum: https://www.veed.io/view/fdd5f6fc-8570-444c-8de3-8ce2d56d1193?panel=share(Görüntüde pek belli olmuyor gibi fareyi hareket ettirmediğim sürece sıkıntı yok fakat mouse u hareket ettirince oluyor bozukluk)
Teşekkürler :)
amd radeon ayarlarından açtığınız görüntü keskinleştirme piksel piksel yapıyor haberiniz olsun ondan olabilir onu kapatıp oynamayı deneyin birde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri