Hizmet madalyanızı almak için resmî oyun modlarında oynayarak TP kazanın ve CS2 profilinizin rütbesini yükseltin. Dünya Generali (40. Rütbe) rütbesine ulaştığınızda profil rütbenizi sıfırlamak ve bir adet 2024 Hizmet Madalyası kazanma (veya yükseltme) seçeneğine sahip olacaksınız.@Sahuraka hocam bu konuda bilginiz varmı acaba? Şimdiden teşekkürler
copenhag içinde bileti alman yeterliMerhaba oyunda ilgim çekmişti gördüm nasıl alınıyor acaba?
Şimdiden teşekkürler
Hizmet madalyası değil yanlış anladınızHizmet madalyanızı almak için resmî oyun modlarında oynayarak TP kazanın ve CS2 profilinizin rütbesini yükseltin. Dünya Generali (40. Rütbe) rütbesine ulaştığınızda profil rütbenizi sıfırlamak ve bir adet 2024 Hizmet Madalyası kazanma (veya yükseltme) seçeneğine sahip olacaksınız.
mesajı güncelledimHizmet madalyası değil yanlış anladınız
Copenhag turnuva madalyasından söz ediyorum bilgi sahibi değilseniz canınız sağolsun![]()
Teşekkür ediyorum favori mod bu arada profil fotoğrafınızdaki sahneyi ne zaman açsam gülüyorummesajı güncelledim
arkadaki eski sevgilimdi hala severim kendisini arada bi toprağına gül bırakırımTeşekkür ediyorum favori mod bu arada profil fotoğrafınızdaki sahneyi ne zaman açsam gülüyorum![]()
arkadaki eski sevgilimdi hala severim kendisini arada bi toprağına gül bırakırım
teşşekür ederim allah umarım cennetine alır![]()
İçim yandı hocam başınız sağolsunsiz çok iyi bir insansınız iyi ki tanımışım sizi
bileti nasıl alıyoruz?Hizmet madalyanızı almak için resmî oyun modlarında oynayarak TP kazanın ve CS2 profilinizin rütbesini yükseltin. Dünya Generali (40. Rütbe) rütbesine ulaştığınızda profil rütbenizi sıfırlamak ve bir adet 2024 Hizmet Madalyası kazanma (veya yükseltme) seçeneğine sahip olacaksınız.
copenhag içinde bileti alman yeterli
Steamdenbileti nasıl alıyoruz?
oyun içimi yoksa steamde farklı sekmeden miSteamden
Oyun icinde olmasi lazimoyun içimi yoksa steamde farklı sekmeden mi
oyun içimi yoksa steamde farklı sekmeden mi
Şu an bilet yok sanırımOyun icinde olmasi lazim
olabilir o konuda bilgim yokŞu an bilet yok sanırım