Soru Cs2 De Aldığım Fps Normal Mi

cQti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar sistemi yeni kurdum bios da hazır sistem olduğu için güncellemesi yapılmıştı(emin değilim)bende windows ayarları ve amd software ayarlarını yaptım işlemci 7800x3d ekran kartım 9070xt cs 2 de 1280x960 yüksek de 380-400 arası görüyorum ama bu değerler 2 k da da 1080p de de düşük de de yüksekte de hep aynı kalıyor normal mi? bios ayarlara çok ellemedim ramimin mhz i ni ayarladım bir tek (monitör 2k)

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Değerler iyi gibi geldi detaylı bios ayarlarını yap bence. Fps sınırını kaldırdın mı? Belki bilgisayarın monitörün hz ine sabitliyordur fpsi.

ramazanuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fps değerin normal değil çünkü csde fps 400e sınırlı menüdeyken konsola fps_max 0 yazarsan bu sabitleme kalkar ve fps değerlerinde 400ün üstüne çıkar

KS

cQti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Değerler iyi gibi geldi detaylı bios ayarlarını yap bence. Fps sınırını kaldırdın mı? Belki bilgisayarın monitörün hz ine sabitliyordur fpsi.
Bios da ramleri ayarlarım ama başka birşey yapmadım ne yapmam lazım anakartım battle ax colorful b650m e pro

Fps değerin normal değil çünkü csde fps 400e sınırlı menüdeyken konsola fps_max 0 yazarsan bu sabitleme kalkar ve fps değerlerinde 400ün üstüne çıkar
Bi denerim bu kodu 400 e sınırlı olsa bile 370 civarı görüyorum yinede fps max 0 ın etkisi olur mu

ardaugrl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bios da ramleri ayarlarım ama başka birşey yapmadım ne yapmam lazım anakartım battle ax colorful b650m e pro

Bi denerim bu kodu 400 e sınırlı olsa bile 370 civarı görüyorum yinede fps max 0 ın etkisi olur mu
İnternette anakart modelini aratıp gerekli bios ayarlarını bulabilirsin, Youtube da videolar vardır. Biosun güncel olup olmadığını da kontrol etmeyi unutma.

ramazanuu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Evet etkisi olur fps sınırlıyken 370e düşmeside normal dediğim ayar yaptıktan sonra rahatlıkla 500 550 üstüne çıkacaktır fpsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri