- Tepki
- 6
Yeni başlayacağım bu seçkin almak mantıklımı bazı kişiler oynadıkça parasını çıkarıyor falan diyor nasıl oluyor aldıktan sonra silahlara skin falan geliyormu.
Şimdi anladım düşen kasaları satabiliyoruz yani.Ozaman almak mantıklıymış.her hafta 1 adet kasa düşüyor. kasa fiyatına ortalama 30tl dersen ayda 120tl yapar sattığın için kesinti yapıyor sana düz 100tl kalıyor diye yuvarla. ayda 100tl 3-4 ay oynasan 300-400tl bakiyen olur. yani oyunun parası cıkıyor. onun dışında sevıyorsan oynamak istiyorsan alınır niye alınmasın
O zaman almak mantıklıymiş boş oynamaktansa seçkin alip oynamakHer seviye atladığınız zaman kasa geliyor bunların fiyatları değişiklik gösteriyor. Kimisi 100 kimisi 30 50 falan ayrıca kasanın yanında skin de geliyor evet ama pahalı bir şey beklemeyin kasalar sayesinde oyunun parasını çıkarırsınız oynarsanız tabii ki.
Evet satılıyor. Geçen iki tane düşmüştü sattım 75tl bakiyem var şuanŞimdi anladım düşen kasaları satabiliyoruz yani.Ozaman almak mantıklıymış.
O zaman almak mantıklıymiş boş oynamaktansa seçkin alip oynamak
İyiymiş ozaman en kısa zamanda ben de alıyım indirim falan olurmu acaba 394tl diyor şuanEvet satılıyor. Geçen iki tane düşmüştü sattım 75tl bakiyem var şuan