Cs2 Düşük Fps Sorunu ?

userxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AMD RYZEN 7 2700
RTX 2080 EKRAN KARTI
M.2 SSD 1TB.
650W PSU
ASUS ROG STRİX B550 A GAMİNG ANAKART

cs2 de düşük ayarlarda aldığım fps 70 falan çok saçma

i7 7700 işlemcili
rx 580 ekran kartlı arkadaşım 140fps alıyor ben alamıyorum bir sorun var arkadaşalar bilenler yardımcı olursa sevinirim

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
AMD RYZEN 7 2700
RTX 2080 EKRAN KARTI
M.2 SSD 1TB.
650W PSU
ASUS ROG STRİX B550 A GAMİNG ANAKART

cs2 de düşük ayarlarda aldığım fps 70 falan çok saçma

i7 7700 işlemcili
rx 580 ekran kartlı arkadaşım 140fps alıyor ben alamıyorum bir sorun var arkadaşalar bilenler yardımcı olursa sevinirim
ekran kartına göre ıslemcın bana bıraz zayıf geldı darbogaz olabılır grafik ayarlarını yuksege cekıp dener mısın yük ekran kartına bınmıs olur

KS

userxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ekran kartına göre ıslemcın bana bıraz zayıf geldı darbogaz olabılır grafik ayarlarını yuksege cekıp dener mısın yük ekran kartına bınmıs olur
deneyeyim sistemi değiştireceğim zaten de çok gariplik var anlamadım şekilde diğer oyunlarda bu yok

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
pbo kapalı olma ihtimali varmı senin işlemcinin düz hızı daha düşük ona göre pboda kapalıysa düşükte çalışıyordur hep. (diğer oyunlar dediklein ise daha fazla gpu kullanan oyunlar oldugu için sorun çıkmıyordur.)

tahminim bu yönde.

KS

userxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pbo kapalı olma ihtimali varmı senin işlemcinin düz hızı daha düşük ona göre pboda kapalıysa düşükte çalışıyordur hep. (diğer oyunlar dediklein ise daha fazla gpu kullanan oyunlar oldugu için sorun çıkmıyordur.)

tahminim bu yönde.
bilmiyorum bakayım

eğer dedigim gibi ıslemcı zayıf kalıp darbogaz oluyorsa butcene gore ryzen 5600 veya 5700x3d alabılırsın dırekt sıstemı degısmene gerek yok
am5 sisteme geçmeyi düşünüyorum yoksa işlemci değiştirsem yeterli olabilir evet katılıyorum.

KS

userxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çözümü olan varmı
up

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri