Cs2 Faceit Önerirmisiniz?

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Arkadaşlar bu aralar cs 2 ye sardım. Faceit diye bir olay varmış aylık üyelik varmış. Ve görevleri yaptıkça hediyeler falan veriyormuş. Günde 1 2 saat oynayarak aylık yatırdığım parayı çıkarabilirmiyim yoksa hiç bulaşmayayim mi?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Valve den iyi iş çıkardıklarına dair yorumlar var. Kullanan var ise onlardan bilgi almanız daha doğru olur.

KS

Bahadır19o3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Benim düşüncem profesyonellik düşünmüyorsanız gereksiz diyebilirim. Normal bir oyuncuysanız ben düşünmezdim.E spor yapanlar için uygun lakin ücret ödemeye gerek yok diyorum.
Ne e sporcusu hocam :) zaman geçirmek için giriyorum normalde hediyeler skin falan veriyormuş herhalde de ondan ilgimi çekti

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Ne e sporcusu hocam :) zaman geçirmek için giriyorum normalde hediyeler skin falan veriyormuş herhalde de ondan ilgimi çekti
Tercih sizin bence gerek yok . Hediye skin için bence alınmaz. Skin almak istiyorsanız cs pazardan bakıp alın bence .

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Hocam eğlence için giriyorsaniz zaten orada tutunma şansınız yok faceit ayrı bir seviye hediye falan çok gerekli şeyler değil para biriktirin normal pazardan alın skini

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri