Yardım Cs2 Faceit Secure Boot Sorunu

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları diliyorum herkese.
2 - 3 hafta kadar önce faceıt indirdim ilk defa oynayacaktım ama bu şekilde hata aldım. Windows 11 pro kullanıyorum.
Çekirdek yalıtımı özellik açamadım bir türlü, bios güncel onun dışında çözemedim durumu.
Var mı bu konuda bilgisi olan ?
En son çare pc sıfırlayıp tekrar yükleyip deneyeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
WhatsApp Görsel 2025-02-08 saat 14.41.10_31ab19a9.jpg

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları diliyorum herkese.
2 - 3 hafta kadar önce faceıt indirdim ilk defa oynayacaktım ama bu şekilde hata aldım. Windows 11 pro kullanıyorum.
Çekirdek yalıtımı özellik açamadım bir türlü, bios güncel onun dışında çözemedim durumu.
Var mı bu konuda bilgisi olan ?
En son çare pc sıfırlayıp tekrar yükleyip deneyeceğim.
Şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 40949

KS

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba hocam çok teşekkür ediyorum yarın akşam eve gidince bu duruma bakacağım🙏🏽🙏🏽

KS

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tamam hocam yapacağım çok teşekkür ediyorum 🙏🏽🙏🏽

emel06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayarını yeniden başlat ve BIOS'a gir sanallaştırma Teknolojisi (SVM Mode) etkinleştirilmiş olsun bu ayarı bulmak için BIOS'ta "M.I.T -> Advanced Frequency Settings -> Advanced CPU Settings -> SVM Mode" yolunu izle ve "Enabled" yap
eğer bu ayarları yapmana rağmen sorunun çözülmezse teknoloji destek hattı var orayı ara sorunu çözerler bende ordan destek aldım.

KS

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bilgisayarı sıfırladım cs2 yükleniyor şuan, birazdan yapacağım bu ayarı ve bakacağım bu duruma.
Gıgabayte kronik sorun bu, msi anakart kullanan arkadaşım direk faceıt girdi bugün.

KS

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam dediğiniz ayarları yaptım Çekirdek yalıtımı açıldı sonra windows’u açıp Çekirdek yalıtım özelliğini açtım faceıt oyuna bağlan dedim gene Secure bot hatası veriyor Allah belasını verecek bunun yıldım vallahi😂

KS

Hyppnnoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bir araştırma sonu çözdüm hocam sonunda sorunu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri