Yardım Cs2 Fps Sorunu

bekirOGs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam herkese yardımınıza ihtiyacım var. Yeni bilgisayar aldım fakat cs2 de fps sorunu yaşıyorum. i5-14400f, rtx 4060 ve 32gb ram ile 210-250 arası ortalama fps alıyorum sizce de olması gerekenden düşük değil mi? İnternette bir sürü video izledim aynı sistemlerle ayarlara bağlı olarak 350-400 ortalama fps alıyorlar fakat ne yaptıysam fps yi yükseltemedim. Xmp açık durumda , güç ayarları nihai performansta , nvidia ayarları performans ayarlarında yanı kısacası bütün herşey performansa odaklı ayarlı fakat sonuç aynı yardımcı olursanız çok sevinirim …🙂

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Hocam bende aynı durumu yaşadım fakat pek sorun etmedim açıkçası 250fpsde gayet yeterli zaten çoğunlukla sistem videoları ile normaldeki bir olmuyor

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Ha o zaman sıkıntı işte hocam yani bu sisteme 360 Hz neden aldınız bu sistemin 360 FPS vermeyeceği belli zaten şimdilik böyle oynayın en yakın zamanda ekran kartını yada işlemciyi güncelleyen hocam

arc79OOti bir efsanedir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Hocam bence yok pcbuilds sitesine gidin orada darboğaz hesaplayıcı var marka model işlemci ile ekran kartını girin eğer sonuç %5 den yüksekse biraz darboğaz yapar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri