Soru Csgo Dan Hile Birisyle 3 Maçtan Fazla Girince Ban Yermiyiz ?

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Csgo dan hile birisyle 3 maçtan fazla girince ban yermiyiz ? arkaşım hileymiş daha yeni itraf etti benim prime hesabımda ben yermi acaba

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Salağa yatsan da yersin her türlü hileden yararlanma oluyor tabi hilenin ne kadar belirgin oldugu da degişrtrir durumu

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Salağa yatsan da yersin her türlü hileden yararlanma oluyor tabi hilenin ne kadar belirgin oldugu da degişrtrir durumu
valla salağa yatmak gibi oluyor bilmiyorum ama son oyunumuzda açtığı barizdi vantepler adamları görmden cros falan hilemisin diyince önceden hayır ısrar edince evet dedi ve itibatı kesitm steam arkaşlıktan vb

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
kullanmıştır imkansız yemesi yada başka bir şeyden yemiştir
Hocam o kullanmadı ben onla oynadım desteğe yazdığında sen hile ile oynadığında yediğini ve bir daha yazarsan Steam hesabın banlanir dediler

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hocam o kullanmadı ben onla oynadım desteğe yazdığında sen hile ile oynadığında yediğini ve bir daha yazarsan Steam hesabın banlanir dediler
başka bir şeyden yemiştir imkansız çünkü öyle olsa şuan ki hesabım çoktan ban yemiş olurdu

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hilelere önlem bunun sayesinde eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların oyuna geri dönmesi
ben mi yanlış anladım bilmiyorum diyorsun ki cs 2 çıktığı için hile ile oynayanlar da ban yiyor, eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların geri dönmesi için.

Zaten cs 2 çıkacağı için çoğu eski oyuncular geri döndü ki kanıt olarak da 1 ayda 3.4m kasa açılmasından anlayabiliriz. Artı olarak elinde ki oyuncuları kaybeder hadi diyelim arkadaşın yedi varsayalım o zaman diğer girdiği yani takımındaki oyuncularında ban yemesi gerekiyor dimi mantık olarak niye tek hileci ve senin arkadaşın ban yedi demek ki var bir şey. Mantıklı düşünürsek 1 hileci girdi oyuna ban yedi diye bütün takım mı ban yiyecek

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
ben mi yanlış anladım bilmiyorum diyorsun ki cs 2 çıktığı için hile ile oynayanlar da ban yiyor, eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların geri dönmesi için.

Zaten cs 2 çıkacağı için çoğu eski oyuncular geri döndü ki kanıt olarak da 1 ayda 3.4m kasa açılmasından anlayabiliriz. Artı olarak elinde ki oyuncuları kaybeder hadi diyelim arkadaşın yedi varsayalım o zaman diğer girdiği yani takımındaki oyuncularında ban yemesi gerekiyor dimi mantık olarak niye tek hileci ve senin arkadaşın ban yedi demek ki var bir şey. Mantıklı düşünürsek 1 hileci girdi oyuna ban yedi diye bütün takım mı ban yiyecek
Şöyle bir şey var arkadasım onu arkadaş eklemiş onlar tek 1 el oynamış arkadaşım 7 8 ranked diyoda bence 15 fln oynamistir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Eğer ezglobal ise hiçbir sorun olmaz

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Eğer ezglobal ise hiçbir sorun olmaz
:D en kolay ban yiyen ezglobal

Şöyle bir şey var arkadasım onu arkadaş eklemiş onlar tek 1 el oynamış arkadaşım 7 8 ranked diyoda bence 15 fln oynamistir
2 şekilde vac ban yersin
1.'si bilgisayarın da anticheat'ı harakete geçiricek bir yazılım hile kısaca
2. defalarca overwatch'a düşmen gerekiyor ki herkes sana hile demesi gerekiyor maç sonu öyle yenir
Tahminimce senin arkadaşın girdi paso hileci arkadaş ile hileci arkadaş da ona info vermiştir arkadaşın da direk yerini bilmeden hile gibi vurur ise saklandığı yerden çıkıp vs tarzı yer ama buda hile olmuş oluyor kısaca

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri