Arkadasım da öyle oynadı yediCsgo dan hile birisyle 3 maçtan fazla girince ban yermiyiz ? arkaşım hileymiş daha yeni itraf etti benim prime hesabımda ben yermi acaba
ama haberim yoktu şimdi boşuna boşuna banmı yemiş olucağım oyundan tanışmıştımArkadasım da öyle oynadı yedi
valla salağa yatmak gibi oluyor bilmiyorum ama son oyunumuzda açtığı barizdi vantepler adamları görmden cros falan hilemisin diyince önceden hayır ısrar edince evet dedi ve itibatı kesitm steam arkaşlıktan vbSalağa yatsan da yersin her türlü hileden yararlanma oluyor tabi hilenin ne kadar belirgin oldugu da degişrtrir durumu
Oda bilmiyodu yinede yediama haberim yoktu şimdi boşuna boşuna banmı yemiş olucağım oyundan tanışmıştım
kullanmıştır imkansız yemesi yada başka bir şeyden yemiştirOda bilmiyodu yinede yedi
Hocam o kullanmadı ben onla oynadım desteğe yazdığında sen hile ile oynadığında yediğini ve bir daha yazarsan Steam hesabın banlanir dedilerkullanmıştır imkansız yemesi yada başka bir şeyden yemiştir
başka bir şeyden yemiştir imkansız çünkü öyle olsa şuan ki hesabım çoktan ban yemiş olurduHocam o kullanmadı ben onla oynadım desteğe yazdığında sen hile ile oynadığında yediğini ve bir daha yazarsan Steam hesabın banlanir dediler
Ama ranked fln girmiş baya bır tık hileden faydalanmaya girer bencebaşka bir şeyden yemiştir imkansız çünkü öyle olsa şuan ki hesabım çoktan ban yemiş olurdu
dostum farketmez csnin 24 tl olduğu zamanlar full hile ile kuzenimi boostladım hala yemediAma ranked fln girmiş baya
CS 2 cıktigi için ban yedirtiyorlardostum farketmez csnin 24 tl olduğu zamanlar full hile ile kuzenimi boostladım hala yemedi![]()
ne alaka cs 2 ileCS 2 cıktigi için ban yedirtiyorlar
Hilelere önlem bunun sayesinde eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların oyuna geri dönmesine alaka cs 2 ile
ben mi yanlış anladım bilmiyorum diyorsun ki cs 2 çıktığı için hile ile oynayanlar da ban yiyor, eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların geri dönmesi için.Hilelere önlem bunun sayesinde eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların oyuna geri dönmesi
Şöyle bir şey var arkadasım onu arkadaş eklemiş onlar tek 1 el oynamış arkadaşım 7 8 ranked diyoda bence 15 fln oynamistirben mi yanlış anladım bilmiyorum diyorsun ki cs 2 çıktığı için hile ile oynayanlar da ban yiyor, eski oyuncuların ve ön yargılı oyuncuların geri dönmesi için.
Zaten cs 2 çıkacağı için çoğu eski oyuncular geri döndü ki kanıt olarak da 1 ayda 3.4m kasa açılmasından anlayabiliriz. Artı olarak elinde ki oyuncuları kaybeder hadi diyelim arkadaşın yedi varsayalım o zaman diğer girdiği yani takımındaki oyuncularında ban yemesi gerekiyor dimi mantık olarak niye tek hileci ve senin arkadaşın ban yedi demek ki var bir şey. Mantıklı düşünürsek 1 hileci girdi oyuna ban yedi diye bütün takım mı ban yiyecek
Eğer ezglobal ise hiçbir sorun olmaz
2 şekilde vac ban yersinŞöyle bir şey var arkadasım onu arkadaş eklemiş onlar tek 1 el oynamış arkadaşım 7 8 ranked diyoda bence 15 fln oynamistir