Csgo Death Match Herkes Afk

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
csgo death match de millet kasa düşürmek için falan afk bırakıyor. önceden cok denk geldim de ilk kez herkesin afk olduğu death matche denk gelmemiştim paylaşmak istedim :)

20230409042736_1.jpg

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
sadece haftada 2 kere düşüyor kasa fazlası olmuyor

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Eğer bir şeyler alıp bekletmeyi yapmak istiyorsanız cs önemli çok ciddi rakamlarda para kazandım

Bende altın yatırımı yaptım satıp kasa almayı düşünüyorum 😁
Hocam şöyle diyeyim 2017'e aldığım bıçağı 300 tl iken kuzenime 12 milyara sattım 2 ay önce şuan o bıçak 16 milyar oldu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Eğer bir şeyler alıp bekletmeyi yapmak istiyorsanız cs önemli çok ciddi rakamlarda para kazandım

Hocam şöyle diyeyim 2017'e aldığım bıçağı 300 tl iken kuzenime 12 milyara sattım 2 ay önce şuan o bıçak 16 milyar oldu
Vay anam babam be belki biriktirir bıçak alırım zaten sürekli kullanacağım birşey ileride her türlü değerlenir yada kendi fiyatında kalır

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Vay anam babam be belki biriktirir bıçak alırım zaten sürekli kullanacağım birşey ileride her türlü değerlenir yada kendi fiyatında kalır
Ben şöyle yapıyorum kullandığım bütün silahlara en iyilerini aldım. Sonra kasaya yükleniyorum yaklaşık 90 adete yakın bir kasa envanterim var her geçen günde artıyor

Eğer istiyorsanız nickimi özelden atabilirim bakıp aklınızda bir fikir oluşabilir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Ben şöyle yapıyorum kullandığım bütün silahlara en iyilerini aldım. Sonra kasaya yükleniyorum yaklaşık 90 adete yakın bir kasa envanterim var her geçen günde artıyor

Eğer istiyorsanız nickimi özelden atabilirim bakıp aklınızda bir fikir oluşabilir
Mis seçkin yok ama bende kötü yani o

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri