Mantıklı eğer bence monitör ayarlayabilirsem aynısını yapmayi düşünüyorumcsgo death match de millet kasa düşürmek için falan afk bırakıyor. önceden cok denk geldim de ilk kez herkesin afk olduğu death matche denk gelmemiştim paylaşmak istedim
Ekli dosyayı görüntüle 19144
Cidden mi ?sadece haftada 2 kere düşüyor kasa fazlası olmuyor
sansın varsa 3te olur gibi tabi sansCidden mi ?
Bende öyle biliyorum. 2 kere oyunlardan düsüyor 1 kere de level atlayinca. Haftada max 3 diye biliyorum onunda en fazla 2si kasa oluyorCidden mi ?
evet haftada max 2Cidden mi ?
Kotu değil aslında 50 lik düşse 50.2 haftada 100 aylık 400 yaparevet haftada max 2
hep yüksek düşmüyor 17tl lik kasalarda var 17den hesaplamanız daha doğru olurKotu değil aslında 50 lik düşse 50.2 haftada 100 aylık 400 yapar
Yine iyi ama birisi 115 tane kasa kasmıştı haftada 2 max sanmıyorumhep yüksek düşmüyor 17tl lik kasalarda var 17den hesaplamanız daha doğru olur![]()
imkansız çünkü sadece haftada 2 adet kasa düşüyor satın almıştır. Örnek olarak bende kasa alıyorum hep.Yine iyi ama birisi 115 tane kasa kasmıştı haftada 2 max sanmıyorum
Ne kadardan?imkansız çünkü sadece haftada 2 adet kasa düşüyor satın almıştır. Örnek olarak bende kasa alıyorum hep.
Değişiyor geçen hafta 12-14 arası aldığım kasalar şuan 17tl oldu. Yarım saat önce de bi 20 adete yakın ekleme yapıp skinler hariciNe kadardan?
Bende altın yatırımı yaptım satıp kasa almayı düşünüyorumDeğişiyor geçen hafta 12-14 arası aldığım kasalar şuan 17tl oldu. Yarım saat önce de bi 20 adete yakın ekleme yapıp skinler harici
Hocam şöyle diyeyim 2017'e aldığım bıçağı 300 tl iken kuzenime 12 milyara sattım 2 ay önce şuan o bıçak 16 milyar olduBende altın yatırımı yaptım satıp kasa almayı düşünüyorum![]()
Vay anam babam be belki biriktirir bıçak alırım zaten sürekli kullanacağım birşey ileride her türlü değerlenir yada kendi fiyatında kalırEğer bir şeyler alıp bekletmeyi yapmak istiyorsanız cs önemli çok ciddi rakamlarda para kazandım
Hocam şöyle diyeyim 2017'e aldığım bıçağı 300 tl iken kuzenime 12 milyara sattım 2 ay önce şuan o bıçak 16 milyar oldu
Ben şöyle yapıyorum kullandığım bütün silahlara en iyilerini aldım. Sonra kasaya yükleniyorum yaklaşık 90 adete yakın bir kasa envanterim var her geçen günde artıyorVay anam babam be belki biriktirir bıçak alırım zaten sürekli kullanacağım birşey ileride her türlü değerlenir yada kendi fiyatında kalır
Mis seçkin yok ama bende kötü yani oBen şöyle yapıyorum kullandığım bütün silahlara en iyilerini aldım. Sonra kasaya yükleniyorum yaklaşık 90 adete yakın bir kasa envanterim var her geçen günde artıyor
Eğer istiyorsanız nickimi özelden atabilirim bakıp aklınızda bir fikir oluşabilir