Csgo Death Match Herkes Afk

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Envanter dizmek için seçkine gerek yok diye biliyorum. Ama ilk işiniz seçkin almak olsun. Oyunda kasalardan her şekilde amorti ediyor zaten
Aynen zaten bir seçkin alsam ordan gelen para ile üstünede ben koyar skin alırım zaten en önemlileri awp bıçak deagle ak-47

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Aynen zaten bir seçkin alsam ordan gelen para ile üstünede ben koyar skin alırım zaten en önemlileri awp bıçak deagle ak-47
Şuan en düşük fiyatı 2k direk bıçağa yükleneceğinize diğer silahlarıdan biraz koymasını bekleyip öyle yapabilirsiniz. Şuan ben bile bıçak almıyorum biraz daha yükselmesini bekleyeceğim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Şuan en düşük fiyatı 2k direk bıçağa yükleneceğinize diğer silahlarıdan biraz koymasını bekleyip öyle yapabilirsiniz. Şuan ben bile bıçak almıyorum biraz daha yükselmesini bekleyeceğim.
Cs de aslında bir sektör var şaka maka bu hani skin dusuyor ya iyi skin dusuyor mu yoksa hep kotu mü

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Cs de aslında bir sektör var şaka maka bu hani skin dusuyor ya iyi skin dusuyor mu yoksa hep kotu mü
Bildiğim kadarıyla skin düşme olasılığı çok çok düşük. Yanlış bilmiyor isem drop olarak max 2 dolar yada 20 dolar tam hatırlamıyorum düşebilecek skinin en yüksek fiyatı oda %0.1 civarı. Genel olarak haftada 2 kere kasa 1 kere de grafiti düşer. Skin düşer isede 30 kuruş civarı oluyor öyle ahım şahım bir şey olmuyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri