Yardım Csgo Ekran Donuyor Ses Var.

LUKHANZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
SELAMLAR, anakartın cpu ışığı yanıyordu ve bilgisayar güç almasına rağmen açılmıyordu, bilgisayarcıya götürdüm, anakartı söküp bios entegresini baştan yazmış, ramlerde statik enerji varmış o alınmış, işlemci macunu yenilenmiş ve sıvı sogutma pisplini alınmış ardından sorun çözülmüş şekilde teslim aldım. Teslim aldıktan sonra CSGO' da 20-30 dk sonra ekran dona kalıyor ama ses gelmeye devam ediyor ayrıca diğer oyunlarda crash alıyorum. Format attım denedim aynı sorun devam etti lütfen bir yol gösterin.

KS

LUKHANZ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI B550M-A ANAKART (yanlış bir seçim oldugunu biliyorum fakat, öncesinde hiç sorun yaşamıyordum)
GIGABYTE 3070TI
RYZEN 7 5800X3D
GSKILL RIPJAWS 2X8 3600
MASTERLIQUID 240ML SIVI SOGUTMA
SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB SSD

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
MSI B550M-A ANAKART (yanlış bir seçim oldugunu biliyorum fakat, öncesinde hiç sorun yaşamıyordum)
GIGABYTE 3070TI
RYZEN 7 5800X3D
GSKILL RIPJAWS 2X8 3600
MASTERLIQUID 240ML SIVI SOGUTMA
SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB SSD
Sistem parçaları da iyi ama keşke bilgisayarcıya götürmek yerine aldığınız yere danışsaydınız.

bilgisayara format atın.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Mahalle bilgisayarcısına falan mı götürdünüz ? Sabah yazacaktım yanlış anlaşılır diye yazmadım ama böyle bir sistemi (anlattığınız çözümlere göre) böyle bir bilgisayarcıya götürmek yazık olmuş garantiye yada aldığınız yere götürseydiniz keşke. Her neyse işlemci sıcaklığına ve sıvı soğutma pompası çalışıyor mu bir kontrol edin. Yapmadıysanızda parçalar aynı duruyor mu kontrol edin. Parçalarla ilgili bir sorun yoksa Ddu ile ekran kartı driveri silip güncel driver kurmanızı öneriyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri