Para vereceğiz borçlu çıkacağız galiba
Galiba öyle. Steam de bir para sınırı var diye biliyorum onla alakalı olabilir.Para vereceğiz borçlu çıkacağız galiba![]()
Maalesef evet hocam uzun zamandır steam kullanmadım csgo baya oynuyordum işlerim araya girince hiç bakamıyordum o yüzden uzak kaldım biraz. Uyguna skin düşürürüz diye bir bakayım dedim borçlu çıktık oyun falan almayı düşünmem kuruşluk bir şey için. Veya kafama eserse sonra açarım kilidi tekrardan teşekkürler.Sanırım uzun süredir Steam üzerinden bir şey satın almıyorsunuz. Hesaba para yükleyip mağazadan herhangi bir oyun alın açılması gerekir. Anında açılmazsa yazdığı gibi 7 gün sonra açılır.
Rica ederim. Steam Pazar'dan kâr şansı oluyor sanırım o yüzden Steam aktiflik istiyor bu konuda.Maalesef evet hocam uzun zamandır steam kullanmadım csgo baya oynuyordum işlerim araya girince hiç bakamıyordum o yüzden uzak kaldım biraz. Uyguna skin düşürürüz diye bir bakayım dedim borçlu çıktık oyun falan almayı düşünmem kuruşluk bir şey için. Veya kafama eserse sonra açarım kilidi tekrardan teşekkürler.![]()